AnonymBruker Skrevet 27. august 2017 #1 Skrevet 27. august 2017 Følger dere bare oppskriften som ofte står på boksen/pakken, eller har dere noen ekstra triks? Anonymkode: 7f5c1...501
Gjest Catalina Culès Skrevet 27. august 2017 #3 Skrevet 27. august 2017 (endret) Lager bare vanlig hvit saus. Karri bruker jeg som bord krydder. Endret 27. august 2017 av Catalina Culès
AnonymBruker Skrevet 27. august 2017 #4 Skrevet 27. august 2017 Jeg lager hvit saus av smør og mel som vanlig, men bruker kraften fra fiskebollene som væske. Trenger jeg mer væske (og det gjør jeg vanligvis) bruker jeg melk. Jeg krydrer med salt, hvit pepper, musatnøtt og karri. Anonymkode: 5eb12...125 5
AnonymBruker Skrevet 27. august 2017 #5 Skrevet 27. august 2017 Takk for svar folkens. Hvor mye smør og mel bruker dere? Er litt forskjellige oppskrifter Anonymkode: 7f5c1...501
Try2 Skrevet 27. august 2017 #6 Skrevet 27. august 2017 kommer an på hvor mange som kommer til middag ca 3stk. to spiseskjeer mel, to spiseskjeer smør. spe på med melk litt etter litt til saus er passe tykk. Pass på å rør/visp så den ikke tykner. Google teknikk. Jeg pleier å riste melet sammen med litt melk i et sylteglass feks så unngår man klumper
Jerry Lee Skrevet 27. august 2017 #7 Skrevet 27. august 2017 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg lager hvit saus av smør og mel som vanlig, men bruker kraften fra fiskebollene som væske. Trenger jeg mer væske (og det gjør jeg vanligvis) bruker jeg melk. Jeg krydrer med salt, hvit pepper, musatnøtt og karri. Anonymkode: 5eb12...125 Ja. Kraften må i sausen, samt muskat. Blir SÅ mye bedre. Men karri bruker jeg som strø når maten er ferdig. Og av og til reker i sausen når den er ferdig.
AnonymBruker Skrevet 27. august 2017 #8 Skrevet 27. august 2017 Står det oppskrift på boksen/pakken? Lager vanlig hvit saus og har en del av kraften opp i samt muskat. Tar en dæsj med smør, smelter det, en dæsj med mel i dette også litt og litt melk. Koker dette i ett par minutter og skrur av. Lar fiskebollene trekke i ca 5 min, server. Anonymkode: ae50c...fa5 1
AnonymBruker Skrevet 27. august 2017 #9 Skrevet 27. august 2017 Jeg pleier å ha srirachasaus eller sweet chili til fiskeboller i hvit saus. Nomnom. Anonymkode: 640b9...393
T-Rex Skrevet 27. august 2017 #11 Skrevet 27. august 2017 Koker kraft på rekeskall, har kraften i fryseren og bruker den som smakstilsetning. Bare vær forsiktig, så ikke sausen blir for salt. 1
Anglofil Skrevet 27. august 2017 #12 Skrevet 27. august 2017 Lager helt vanlig hvit saus. Fjerner laken som de ligger i og varmer fiskebollene i den hvite sausen. Mvh Yvonne
Jerry Lee Skrevet 27. august 2017 #13 Skrevet 27. august 2017 2 minutter siden, Yvonne skrev: Lager helt vanlig hvit saus. Fjerner laken som de ligger i og varmer fiskebollene i den hvite sausen. Mvh Yvonne Kraften må med i sausen! Ikke alt, selvfølgelig...men det gir bedre smak enn med bare melk. 1
Anglofil Skrevet 27. august 2017 #14 Skrevet 27. august 2017 1 minutt siden, Jerry Lee skrev: Kraften må med i sausen! Ikke alt, selvfølgelig...men det gir bedre smak enn med bare melk. Hver sin smak. Mvh Yvonne
Jerry Lee Skrevet 27. august 2017 #15 Skrevet 27. august 2017 Akkurat nå, Yvonne skrev: Hver sin smak. Mvh Yvonne Klart. Men du burde prøve...kanskje du endrer mening og smak.
Anglofil Skrevet 27. august 2017 #16 Skrevet 27. august 2017 Akkurat nå, Jerry Lee skrev: Klart. Men du burde prøve...kanskje du endrer mening og smak. Jeg har selvsagt prøvd mange ganger. Mvh Yvonne
Jerry Lee Skrevet 27. august 2017 #17 Skrevet 27. august 2017 Akkurat nå, Yvonne skrev: Jeg har selvsagt prøvd mange ganger. Mvh Yvonne Oki. Men vanlig hvit saus og fiskebollehvitsaus er to forskjellige ting. Men du lager såklart det DU liker. Fiskeboller er uansett god mat.
Gjest Lexie Grey Skrevet 27. august 2017 #18 Skrevet 27. august 2017 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Takk for svar folkens. Hvor mye smør og mel bruker dere? Er litt forskjellige oppskrifter Anonymkode: 7f5c1...501 Dette pleier å være nok til en boks fiskeboller: Smelt 3 ss smør, tilsett 3 toppede ss mel, spe litt og litt med 3-4 dl melk, tilsett en klype salt og litt pepper, og ca 1 ts karri. Kok sausen 10 min før du har i fiskebollene og all kraften, og småkok videre i ca 5 min nam!
FluffyJuggernaut Skrevet 27. august 2017 #19 Skrevet 27. august 2017 (endret) Jeg lager helt vanlig hvitsaus, når sausen begynner å bli tykk så har jeg i vannet fra fiskebollene i sausen + salt og pepper. Jeg bruker karri på middagen min etterpå. Ikke alle i familien liker karri i sausen. Så jeg har ikke spesielt nytt eller eventyrlig å komme med. Endret 27. august 2017 av Elliespelli 1
SweetM Skrevet 27. august 2017 #20 Skrevet 27. august 2017 Bruker oppskriften som står på boksen (Bjellands). Før pleide jeg å ha oppi en pakke Fiskemannen hvitløksmarinerte scampi, men det finner jeg ikke i butikken lenger.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå