Sitri Skrevet 2. august 2002 #1 Del Skrevet 2. august 2002 Jeg har 3 bokser stående i skapet og vet ikke hva jeg skal lage til det. Jeg liker pasta, kylling, svinekjøtt, kjøttdeig, salat.......vet ikke om dette egner seg til champignon jeg....... Noen tisp tas i mot med åpne armer :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mistyen Skrevet 3. august 2002 #2 Del Skrevet 3. august 2002 Hmmm..... Til pasta kan du jo lage en fløtesaus med skinke feks. og ha soppen i sausen... Til svinekjøtt pleier jeg å hakke litt løk og brune sammen med sopp, og så har jeg deilig rødvinsaus til..... Har du kjøttdeig kan du lage en gryterett, som du også kan ha soppen i.... Og en frisk salat med kald pasta,skinke ost, asparges og chamignon er smaskens..... Fikk med alle der tror jeg. Kos deg :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
meta Skrevet 3. august 2002 #3 Del Skrevet 3. august 2002 Jeg har en "oppskift" på fylt paprika som vi syns er utrolig god! Jeg tar det litt på slump, men du trenger sånn omtrent: 8 store paprika 400 g kjøttdeig ca 150 g bacon (ikke nødvendig, men gir en god spiss på retten) 1 boks champignon 1/2-1 løk 1 boks lettrømme 2-3 ss tomatpure 2-3 ss soyaolje 150-200 g ost Paprikaene deles på langs og renskes. Legges i en papirkledd langpanne. For å unngå ar paprikene brenner seg fast, pleier jeg å ha et par små smørklumper i bunnen av formen, men det er sikkert ikke nødvendig.. Soppen legges på et håndklepapir for å renne av seg. Stek kjøttdeig, løk, bacon og sopp (en stor jerngryte er veldig greit til dette formålet). Kjøttdeigblandingen fordeles i de halve paprikaene. Lettrømme, tomatpure, soyasaus og ost blandes i en bolle og fordeles over kjøttdeigblandingen. Dette stekes i ovnen på 200 grader i ca 20 min. til osten har fått en fin gyllen skorpe. Serveres med god ris og gjerne litt loff. Sikkert kjempegodt med nystekte baguetter med hvitløkssmør.. Dette er skikkelig lørdagsgodt! Blir nesten helt sulten selv. Hm.. Kanskje jeg skal lage dette i morgen.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tusseline Skrevet 3. august 2002 #4 Del Skrevet 3. august 2002 Championg (?) er godt til lammelår og også som tilbehør på pizzaen for eksempel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titti Skrevet 5. august 2002 #5 Del Skrevet 5. august 2002 Champignon er NYDELIG, men ferske ikke på box!!! Stek dem i litt smør/olje på panna og server dem til koteletter o.l. NAM! Jeg bruker og frese champ og løk i lag, for det syns jeg er snadder! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå