linky Skrevet 13. januar 2005 #1 Skrevet 13. januar 2005 Lurer litt på hva dere betaler for maten i bryllupet? vi har fått en helt fantastisk kokk som skal lage maten vår, i samarbeid med en kjøkkensjef. vi betaler 270 kr per person da er det 3 retters middag og 2 ganger servering. så tilsammen rundt 17 500 kr. syns ikke dette var gale i det hele tatt.
Huldra:) Skrevet 13. januar 2005 #2 Skrevet 13. januar 2005 Vi kommer til å gi ca. 40-50 kr pr. forrett, og det samme pr. dessert. For hovedretten gir vi ca 180-200 kr. Så ca 300 kr pr pers. Dette er da catering. Synes det er billig jeg!
~umulia~ Skrevet 13. januar 2005 #3 Skrevet 13. januar 2005 Vi var tilsammen 48 i vårt bryllup, og vi betalte til sammen 28 000 for kokk og mat, eks. drikkevarer.
Olifant Skrevet 13. januar 2005 #4 Skrevet 13. januar 2005 Vi betaler ca. 850 kr, men det er inkludert velkomstdrink, 3-retter, fri vin og nattmat.
Gjest Anonymous Skrevet 13. januar 2005 #5 Skrevet 13. januar 2005 :-) :-) :-) Vi skal ha forrett, hovedrett og dessert til 50, samt koldtbord til 95 tilsammen. For dette betaler vi max. 10 000 kr. + penger til kokken for arbeidet. Alkohol og annen drikke er utenom. Nattmaten også.
TeddyToria Skrevet 13. januar 2005 #6 Skrevet 13. januar 2005 Lurer litt på hva dere betaler for maten i bryllupet? vi har fått en helt fantastisk kokk som skal lage maten vår' date=' i samarbeid med en kjøkkensjef. vi betaler 270 kr per person da er det 3 retters middag og 2 ganger servering. så tilsammen rundt 17 500 kr. syns ikke dette var gale i det hele tatt.[/quote'] Nei, det var absolutt ikke galt!!! :-) Jeg tør nesten ikke tenke på hva vår middag koster oss... :o Det er altfor mye!!! Det blir grovt regnet 70 gjester, og det regnes ca 1 200,- pr. kuvert med all drikke!!! Så kan du regne på det... Men vil bare ha det sagt at dette er penger som min far gjerne vil sponse oss med, og vi ville aldri ha kunnet holde bryllupet her, hadde det ikke vært for det!!! :oops: Det er nesten flaut...
Cathie Skrevet 13. januar 2005 #7 Skrevet 13. januar 2005 Vi betaler 310kr pr kuvert for denne buffèen her: Thai Chicken Salad Kyllingbryst, salat, bønnespirer, risnudler og limejuice Baked Fish Dagens fisk innbakt i bananblad Chicken Tika Spicy kylling bakt i ovn Glazed Ribs Spareribs glasert i teriyakesaus Green Beef Curry Biffkjøtt i karrisaus BBQ Chicken Thai marinert kylling Sweet & Sour Salad Grønnsaksalat med sur-søt dressing Pineapple Fried Rice Ris stekt i ananas og chili Nanbrød Yoghurt- og agurkdip Thai Dip Mango- og eplechutney Thai-chilisaus Basmati Ris Indisk fruktsalat
Gjest Vigdis_brud05 Skrevet 13. januar 2005 #8 Skrevet 13. januar 2005 Vi har ikke bestilt mat enda, men koster ca. som følger: 3 retters kr. 450,- pr. kuvert. Da serveres hovedrett 1 gang. Om man skal ha 2. gangs servering av hovedretten kommer dette på ca. 100,- ekstra. Da er vin ikke inkludert. Men det som er inkludert i prisen er: Lokalene, serveringshjelp/ryddehjelp, kokk, og overnatting for oss. Prisen på vin kommer an på hvor mye gjestene drikker (vi får regning på dette i ettertid), men ha sa vi burde regne ca. 300,- pr. kuvert til maten. Som dere ser blir dette ikke akkurat det rimligste bryllupet i verden :oops: , så vi har ikke råd til å ha fri bar (dette er på hotell så vi kan ikke ha medbrakt drikke). Skal gjestene har mer å drikke etter middagen må de derfor betale for dette selv. Spørsmpål: Bør vi servere hovedretten 2 ganger eller er det nok med 1 servering :klø:
Gjest MrsL Skrevet 13. januar 2005 #9 Skrevet 13. januar 2005 Vi betalte 27.000,- for hele sulamitten. Da tenker jeg på 3-retters med drikke for 56 gjester - på restaurant
Lady Lovelylocks Skrevet 13. januar 2005 #10 Skrevet 13. januar 2005 Vi betaler 310kr pr kuvert for denne buffèen her: Thai Chicken Salad Kyllingbryst, salat, bønnespirer, risnudler og limejuice Baked Fish Dagens fisk innbakt i bananblad Chicken Tika Spicy kylling bakt i ovn Glazed Ribs Spareribs glasert i teriyakesaus Green Beef Curry Biffkjøtt i karrisaus BBQ Chicken Thai marinert kylling Sweet & Sour Salad Grønnsaksalat med sur-søt dressing Pineapple Fried Rice Ris stekt i ananas og chili Nanbrød Yoghurt- og agurkdip Thai Dip Mango- og eplechutney Thai-chilisaus Basmati Ris Indisk fruktsalat Oj oj oj. Hadde ikke hatt noe imot og bli bedt i ditt bryllup. Dette hørtes fantastisk godt ut. Nam
Martha Stewart Skrevet 14. januar 2005 #11 Skrevet 14. januar 2005 Vi regner med å betale ca 1500 kroner per kuvert, med vin. Kan være det blir litt mer enn dette også. Men så skal vi ikke ha flere enn max 20 gjester til middag... Og restauranten er blant de aller beste i Norge...
Huldra:) Skrevet 14. januar 2005 #12 Skrevet 14. januar 2005 Spørsmpål: Bør vi servere hovedretten 2 ganger eller er det nok med 1 servering :klø: Synes kanskje man bør ha to serveringer... Det skal hvertfall vi ha!
Gjest Brud2005 Skrevet 14. januar 2005 #13 Skrevet 14. januar 2005 Vi betaler ca 1200-1300 kr for en 4-retters. Er egentlig fornøyd med et ettersom menyen skal være god (hilsen en tidligere brud i samme festlokale).
liv Skrevet 14. januar 2005 #14 Skrevet 14. januar 2005 vi betalte 27 000 for mat(to middagsserveringer), lokale, servitører, to bonger til hver og drikke til maten til 45 stykker. (men jeg tror kanskje da at ettersom vi kjenner den ene kokken på stedet at de slo litt av på hele greia!)
Armonia Skrevet 14. januar 2005 #15 Skrevet 14. januar 2005 vi var 55 til middag, tror jeg, og betalte litt over 40000 om jeg husker riktig. Tror det var 850 pr person. Dette var tre retter, alkohol til maten og fri bar, blomster.
Gjest Aricept i.i. Skrevet 14. januar 2005 #16 Skrevet 14. januar 2005 3-retters blir ca. 400 pr. pers. Dette inkluderer servering, pynting av lokale, rydding osv. I tillegg blir det drikke til maten, velkomstdrink, et par drinker til kaffen (resten må de betale selv) som vi ikke har fått pris på enda. (Skal ha på hotell)
Gjest gjest1 Skrevet 14. januar 2005 #17 Skrevet 14. januar 2005 Vi har fått en pakkepris på 940,- pr pers som inkl: -velkomstdrink m/påfyll -3 retters middag med vin -kaffe avec -fri bar -blomster -servering Da ordner serskapslokalet med alt det praktiske.
maki Skrevet 16. januar 2005 #18 Skrevet 16. januar 2005 vi betaler 475 kr pr pers... 3 retters med to serveringer... vi skal ha festen her med velkomsdrinke, drikke til maten, 1 bong, pynting av kakebord og gavebord blir det 910 pr pers. har ikke regna ut hva det blir uten de to siste tingene som egentlig ikke har noe med maten å gjøre :-?
Gjest Soon Mrs S Skrevet 16. januar 2005 #19 Skrevet 16. januar 2005 har ikke regnet ut hvor mye det blir pr.pers men alt av mat og drikke kommer på ca. 40000,- og det er ink kokk, servitører og bartendere.
Lille smurf Skrevet 16. januar 2005 #20 Skrevet 16. januar 2005 Vi betaler ca 1200 per peron, det inkluderer tre-retters middag med vin, kaffe, kaker, og blomster!! Vi vil gjerne ordne kaker og blomster selv, så da trekker de fra så middagen kommer på ca 800 per person. Dette er selvfølgelig med servitører.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå