lady90 Skrevet 15. august 2017 #1 Skrevet 15. august 2017 Har bakt skappelbrødet 2 omganger nå. Første gangen putter jeg det i en brød pose for oppbevaring men 2 dager etter var det rått og deigete fra midten av brødet og ut. Tenkte at jeg hadde stekt det for lite så prøvde igjen nå, denne gangen nederst i ovnen og ekstra steketid, men samme problemet nå. Det var på grensen til brunt utapå og virket absolutt ikke som det var for lite stekt da det kom ut av ovnen. Spiste deilig nystekt brød og puttet det i en brødpose. Men idag, to dager etterpå er det rått i midten og ut igjen. Lukter skikkelig gjæra av posen. Hva skjer? Kan ikke huske å hatt dette problemet tidligere og har bakt mye brød.
AnonymBruker Skrevet 15. august 2017 #2 Skrevet 15. august 2017 Akkurat nå, lady90 skrev: Hva skjer? Du har brødet i en pose. Derfor. Anonymkode: 389b0...9df 2
ajarRun Skrevet 15. august 2017 #4 Skrevet 15. august 2017 Brød i poser blir vassent. Oppbevar brød ferdig oppkuttet i fryseboksen. Varm i pannen før spisering.
AnonymBruker Skrevet 15. august 2017 #5 Skrevet 15. august 2017 Du må la brødet hvile under en kjøkkenklut helt til det er kaldt nok til å legge i en pose. Nei det blir ikke tørt siden du har kopphåndduken over. Anonymkode: f9e5e...e54 3
lady90 Skrevet 15. august 2017 Forfatter #6 Skrevet 15. august 2017 Det var tørt før jeg la det i pose. Og vi oppbevarer alke butikkjøpte brød i brødposer uten at de blir råe av den grunn. Synes det er rart at dette blir rått. Tror ikke det er stekt for lite nemlig
AnonymBruker Skrevet 17. august 2017 #7 Skrevet 17. august 2017 På 15.8.2017 den 22.22, lady90 skrev: Det var tørt før jeg la det i pose. Og vi oppbevarer alke butikkjøpte brød i brødposer uten at de blir råe av den grunn. Synes det er rart at dette blir rått. Tror ikke det er stekt for lite nemlig Mener du kaldt? Det er i alle fall det som er viktig: Brødet må avkjøles helt før det legges i plastpose, ikke føles lunkent når du tar på det. Anonymkode: 77823...85d 3
asterix Skrevet 17. august 2017 #8 Skrevet 17. august 2017 Veldig viktig at det er helt kaldt før du legger det i posen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå