AnonymBruker Skrevet 9. august 2017 #1 Skrevet 9. august 2017 Lagde en "deig" til raw food knekkebrød, men jeg lurer på om jeg kan steke på si 180 grader i stedet for å varme den på 45 grader i 12 timer. Litt mer praktisk å bli ferdig med de innen en time, lissom Det er lagd av gresskarkjerner, linfrø, solsikkekjerner, hvitløk, toater og den slags Anonymkode: 0be39...3b9
Tvist Skrevet 9. august 2017 #2 Skrevet 9. august 2017 Det kan du mest sannsynlig, men da er det jo ikke "raw food" lenger 2
AnonymBruker Skrevet 9. august 2017 #3 Skrevet 9. august 2017 Nei, akkurat det spiller ingen rolle. Dette var en oppskrift som ble gitt til meg, og jeg så ikke hvor lenge den skulle stekes før ejg hadde lagd deigen. har ingen interesse for raw food generelt. Prøvde å steke det en stund, får se om det blir hardt når det størkner Anonymkode: 0be39...3b9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå