Gå til innhold

Steke raw food knekkebrød?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Lagde en "deig" til raw food knekkebrød,  men jeg lurer på om jeg kan steke på si 180 grader i stedet for å varme den på 45 grader i 12 timer. Litt mer praktisk å bli ferdig med de innen en time, lissom

Det er lagd av gresskarkjerner, linfrø, solsikkekjerner, hvitløk, toater og den slags

Anonymkode: 0be39...3b9

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det kan du mest sannsynlig, men da er det jo ikke "raw food" lenger

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Nei, akkurat det spiller ingen rolle. Dette var en oppskrift som ble gitt til meg, og jeg så ikke hvor lenge den skulle stekes før ejg hadde lagd deigen. har ingen interesse for raw food generelt. Prøvde å steke det en stund, får se om det blir hardt når det størkner

Anonymkode: 0be39...3b9

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...