Navnløs Skrevet 10. august 2008 #41 Skrevet 10. august 2008 - Ryvita (grove) med tynt lag rekeost eller tsatziki, kalkunskinke (krydderskinke fra Solvinge er best), vårløk, tomatskive, salt og pepper. Nam! - Varme rundstykker med smør og brunost - makrell i tomat - må være posjonspakke oppbevart i romtemp. - Nugatti
billie Skrevet 11. august 2008 #42 Skrevet 11. august 2008 Leverpostei med avakado Eggerøre og laks grønn pesto, tomat og skinke gulost og paprika. gulost og kaviar! egg m kaviar
flYflax Skrevet 11. august 2008 #43 Skrevet 11. august 2008 OST! Jeg hadde virkelig ikke klart meg uten. Mortandela Hamburgrygg Roastbiff
Gjest Yoghurt Skrevet 11. august 2008 #44 Skrevet 11. august 2008 Ost, ost og atter ost. Har alltid vært et ostemenneske. Brie på mammas rundstykker og min focaccia, ekstra modnet cheddar på HVASOMHELST, gräddost på havreknekkebrød, brunost på kavringer og mammas horn, babyost i jula osv osv. Til nesten alt har jeg en ost jeg "må" ha. Ellers får jeg vann i munnen av mammas hjemmelagde prim, nyrørt syltetøy (rører ikke noe annet syltetøy, så kresen har jeg blitt) og hummus. Også er grønnsaker på toppen et must til alt annet enn de søte påleggene (prim/brunost/syltetøy, men det håper jeg virkelig sier seg selv..), og jeg tar de gjerne alene på maten også. ...blir alltid så sulten av egne innlegg her XD
Kitty_katt Skrevet 15. august 2008 #45 Skrevet 15. august 2008 Lobnobs(hummer) Reker Makrell i tomat Leverpostei Servelat Gräddost Og ikke minst: sjokkopålegg:D Men det prøver jeg å kutte ned på
Markjordbær Skrevet 15. august 2008 #46 Skrevet 15. august 2008 Italiensk salat Brunost Hvitost (milde) med agurk, paprika Philadelphia med agurk, paprika Velami med majones Grov bønnepostei fra Nutana med agurk og majones det varierer litt med humør og etter hva pålegget skal være på. rista brød er best med brunost. Noen knekkebrød er best med hvit- andre med brunost, osv. På baguett/ciabatta og sånn har jeg gjerne pesto og salat under hvitosten med agurk og paprika på, og leker gjerne med å ta på andre ting jeg har i kjøleskapet, f.eks. reddik, mais....
Mamma1 Skrevet 18. august 2008 #47 Skrevet 18. august 2008 - Muggoster (roquefort, blå og hvit castello, blue stilton etc) - Andre oster, som brie Dette foretrekker jeg til både frokost og kvelds. Stakkars hjertet mitt. Mine favoritter også. Men jeg er gravid. Må si jeg savner dette.. En annen favoritt er pultost. Yummy! Men som gravid: Ferskt brød med smør og skinkeost eller taffelost!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå