Gå til innhold

Aktiviteter 16 mnd


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hva gjør deres 15-16 mnd gamle barn av aktiviteter? Føler jenta vår kjeder seg litt. 

Hun liker fortsatt at vi leser bøker og synger sangbøker. Tegning er fortsatt gøy. Duplo, dukker, pusling begynner å bli kjedelig og stort sett alle de andre lekene hun har som stableklosser, puttekasser osv ( hun er kanskje for stor uansett?). 

Det er gøy og være ute men vi kan ikke være ute alle timene i løpet av døgnet heller. Hva gjør deres? Er det noe leker som de er store nok til nå som man burde starte med som mange syns er gøy? Har lite erfaring med barn og syns det er vanskelig å vite hva man kan tenke at hun er stor nok til nå? 

Anonymkode: 51899...d03

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har ei jente på snart 16 mnd. Skal innrømme at noen dager blir lange, men hun har blitt flinkere til å leke alene i det siste. Dvs uten at jeg må være med hele tiden. Idag har det regnet mye så vi har vært inne. Vi flytter oss fra rom til rom etterhvert som jeg merker hun kjeder seg. Feks tar hun sokker inn og ut av skuffen på badet, dytter rundt på kjøkkenstoler eller kaster ball på stua. Vi øver på ord og ser på sangfoni på NRk nett TV. Det liker hun veldig godt.  Ellers har hun akkurat lært å gå og bruker litt tid bare på det. Syntes aktiviseringen ble mye lettere når hun endelig kom seg opp på beina. De dagene det er fint vær er vi ute på terassen. Der dytter hun rundt på Brio-stolen sin. Ellers har vi et lekekjøkken med lekemat som har reddet mange dager. Kan også anbefale lekematta fra Nille med tall på. Hun kan bruke mye tid på å ta den fra hverandre og pusle sammen igjen.

Anonymkode: 4661c...578

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis puslespillene er kjedelige så prøv å finn noen som er litt mer avanserte? 
Vi ser litt på pudding-tv på youtube, leker med bamser og duplo. Han er flink til å leke alene, sitter å sorterer plastdyrene sine i en evighet eller bygger duplobil. 
Ellers løper vi etter hverandre i leiligheten, baser i storsenga, synger og danser litt, tegner og leser bøker. 

Anonymkode: e8c1e...709

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...