AnonymBruker Skrevet 14. mai 2017 #1 Skrevet 14. mai 2017 Bruker det i wraps til lunsj. Stekte kyllingen nå, avkjøler den og legger i tett boks i kjøleskapet. Kyllingen har vært fryst, utgått på dato mest sannsynlig. Anonymkode: d005b...474
Mylian Skrevet 14. mai 2017 #2 Skrevet 14. mai 2017 4-5 dager https://www.matprat.no/matnyttig/pa-kjokkenet-ditt/oppbevaring/oppbevaring-i-kjoleskap/
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2017 #3 Skrevet 14. mai 2017 Kylling er lettbedervelig mat. Enten fryser du den igjen i porsjonspakker, eller så spiser du dennopp i løpet av morgendagen. Anonymkode: a6e24...ea2
Mylian Skrevet 14. mai 2017 #4 Skrevet 14. mai 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Kylling er lettbedervelig mat. Enten fryser du den igjen i porsjonspakker, eller så spiser du dennopp i løpet av morgendagen. Anonymkode: a6e24...ea2 Tull. Les linken jeg la ved. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå