Gå til innhold

Hvordan varme vossakorv så den blir god?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Idiotisk spørsmål, men jeg er en idiot på kjøkkenet. Pleier å følge pakningen med å la den trekke i 20min, men kan den varmes på andre måter som blir bedre? Bør jeg dele den opp?

Anonymkode: d4286...dba

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Legg den på en rist i pannen. Fyll på med vann opp til kanten av risten og la det stå og dampe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ei Vossakurv er kurva nettopp slik at den vert best ved å trekkje i 20-30 minuttar. Dette skulde aldri undervurderast, då det er ein vyrd tradisjonsrik kurv:-)

Anonymkode: f95fb...31a

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvis jeg skal dele den opp for å steke den. Flår jeg av skinnet før steking da?

TS

Anonymkode: d4286...dba

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...