AnonymBruker Skrevet 27. april 2017 #1 Del Skrevet 27. april 2017 Idiotisk spørsmål, men jeg er en idiot på kjøkkenet. Pleier å følge pakningen med å la den trekke i 20min, men kan den varmes på andre måter som blir bedre? Bør jeg dele den opp? Anonymkode: d4286...dba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silfen Skrevet 27. april 2017 #2 Del Skrevet 27. april 2017 Skjære i biter og steke. Eller gratinere med grønnsaker i ovnen. F.eks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catalina Culès Skrevet 27. april 2017 #3 Del Skrevet 27. april 2017 Den kan også stekes på panne, ja del den opp. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Honey Dew Skrevet 27. april 2017 #4 Del Skrevet 27. april 2017 Legg den på en rist i pannen. Fyll på med vann opp til kanten av risten og la det stå og dampe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. april 2017 #5 Del Skrevet 27. april 2017 Ei Vossakurv er kurva nettopp slik at den vert best ved å trekkje i 20-30 minuttar. Dette skulde aldri undervurderast, då det er ein vyrd tradisjonsrik kurv:-) Anonymkode: f95fb...31a 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Timseh Skrevet 27. april 2017 #6 Del Skrevet 27. april 2017 Pleier å trekke den Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. april 2017 #7 Del Skrevet 27. april 2017 Hvis jeg skal dele den opp for å steke den. Flår jeg av skinnet før steking da? TS Anonymkode: d4286...dba Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Silfen Skrevet 27. april 2017 #8 Del Skrevet 27. april 2017 Jeg syns det er godt med skinnet på når den stekes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå