AnonymBruker Skrevet 27. april 2017 #1 Skrevet 27. april 2017 Idiotisk spørsmål, men jeg er en idiot på kjøkkenet. Pleier å følge pakningen med å la den trekke i 20min, men kan den varmes på andre måter som blir bedre? Bør jeg dele den opp? Anonymkode: d4286...dba
Silfen Skrevet 27. april 2017 #2 Skrevet 27. april 2017 Skjære i biter og steke. Eller gratinere med grønnsaker i ovnen. F.eks.
Gjest Catalina Culès Skrevet 27. april 2017 #3 Skrevet 27. april 2017 Den kan også stekes på panne, ja del den opp.
Honey Dew Skrevet 27. april 2017 #4 Skrevet 27. april 2017 Legg den på en rist i pannen. Fyll på med vann opp til kanten av risten og la det stå og dampe
AnonymBruker Skrevet 27. april 2017 #5 Skrevet 27. april 2017 Ei Vossakurv er kurva nettopp slik at den vert best ved å trekkje i 20-30 minuttar. Dette skulde aldri undervurderast, då det er ein vyrd tradisjonsrik kurv:-) Anonymkode: f95fb...31a 1
AnonymBruker Skrevet 27. april 2017 #7 Skrevet 27. april 2017 Hvis jeg skal dele den opp for å steke den. Flår jeg av skinnet før steking da? TS Anonymkode: d4286...dba
Silfen Skrevet 27. april 2017 #8 Skrevet 27. april 2017 Jeg syns det er godt med skinnet på når den stekes.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå