Martha Stewart Skrevet 16. desember 2004 #1 Skrevet 16. desember 2004 Hvilken form bruker dere til Toro brownies - metall eller ildfast glass? Og hvor lenge steker dere dem? Synes mine ofte blir litt for bløte i midten, selv om jeg steker dem lenger enn det står på posen...
Snuppelure Skrevet 16. desember 2004 #2 Skrevet 16. desember 2004 Jeg får den aldrig til. Men en venninne av meg er god på akkurat den der. Hun steker den i ildfas paiform. Hunsteker den omtrent dobbelt så lenge som pakken sier, og den blir perfekt seig! Selv om dette aldri funker hjemme hos meg da.....
Gjest gjest1 Skrevet 16. desember 2004 #3 Skrevet 16. desember 2004 Bruker rund kakeform..steker i omtrent 40 min
Theolina Skrevet 16. desember 2004 #4 Skrevet 16. desember 2004 Bruker rund kakeform..steker i omtrent 40 min Samme med meg. Og den blir alltid perfekt. Har forresten aldri hørt om noen som ikke har fått den til før..
Trill Skrevet 17. desember 2004 #5 Skrevet 17. desember 2004 Eg bruka ei vanlig form- 20-25cm trur eg. Då bruka eg to pakka med brownies- og steike den ca det som står på pakken- eller litt meir. Den e fantastisk god!
Gjest Anonymous Skrevet 17. desember 2004 #6 Skrevet 17. desember 2004 Jeg bruker melk istedenfor vann og tilsetter også 3 egg. Steker den pai-form, litt lenger en angitt på pakken (kanskje 5 min) Da blir den farlig god!
Betsy 333 Skrevet 11. november 2019 #7 Skrevet 11. november 2019 Du som bruker 3 egg. Sløyfer du smørret ? Blir ikke det mye veske da med flere egg ?
AnonymBruker Skrevet 12. november 2019 #8 Skrevet 12. november 2019 Jeg gjør mye «feil» med den mixen. Bruker banan istedenfor egg, og kaffe istedenfor vann. Også bruker jeg mer smør enn det som står på pakken og litt olje. Steker den ca.10-15 minutter lengre enn der som står på pakken og de blir alltid helt perfekte  Anonymkode: ab669...ea3
AnonymBruker Skrevet 13. november 2019 #9 Skrevet 13. november 2019 Bruker rund form og steker i 30 min. Blir helt perfekt. Anonymkode: 1182f...f1c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå