Gå til innhold

Sara Bernhard-kaker


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

:-? Eeeeh....

Noen som kjenner til oppskriften på Sara Bernhard kaker ?

Små konfektkaker, mandelbunner med smørkrem inni og sjokoladetrekk på toppen..

Evt. andre snacksy sjokoladekaker som anbefales ?

Tusen takk :D

Kattepus 8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Åååh.. dette er min favoritt.

De har noen kjempegode på Favoritt konditori (b.l.a. på Triaden) som heter Nøttebiquit eller noe. De er kjempestore og kjempegode...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest mettemo

Her har du en enklere utgave.En som ikke krever så mye tid. :roll:

Enkle Sarah Bernhard

Personlig favoritt! Denne er dessuten glutenfri og kan serveres som små konfektbiter til kaffen.

Ferdig kransekakemasse ca.500g

Trøffelkrem (grunnoppskrift)

Fløte 1/3 l

Kokesjokolade 100g

Slik gjør du:

1. Hakk sjokoladen.

2. Kok opp fløte.

3. Dra kjelen av plata og rør inn sjokoladen til den er helt smeltet.

4. Settes i kjøleskap noen timer (helst til dagen etter)

Kjevle ut kransekakemassen ca.1 cm tykk. Stikk ut rundinger ( hvor store du selv ønsker) og legg på bakeplate.

Ovnstemperatur: 210 grader

Steketid: 5-10 minutter

Kransekakebitene skal kun ha en «stekeskorpe». Avkjøles. Pisk opp sjokoladekremen og stryk opp kremen på kransekakeplettene som spisse, lave hatter. Settes kjølig før de dyppes i sjokolade. (Smelt sjokolade over vannbad og tilsett litt kokosfett for å gjøre sjokoladen tynnere

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen tusen takk for oppskriftene :D

Supert av dere! Nå blir det kaker i heimen . . . . :briller:

Skal prøve meg på en av oppskriftene og gi tilbakemelding.

Klem, Kattepus

:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...