Cuntzilla Skrevet 15. mars 2017 #21 Skrevet 15. mars 2017 Er vel lavkarberne og andre som synes hvetemel og sukker er gift som hater Grandiosa mest, og de synes jo loff med ost og skinke er nøyaktig like ille. Og så har du de som er opptatt av å få i seg viktige næringsstoffer som ikke synes Grandiosa kvalifiserer til et sunt og riktig sammensatt måltid. Og har vel forsåvidt rett i det, men får du i deg grønnsakene og vitaminene dine ellers så skader det jo ikke med en Grandis iblant. 4
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2017 #22 Skrevet 15. mars 2017 Grandiosa inneholder over 1300 kcal, 3 middager det. Sunt er det ikke, men er vel ikke krise hvis man ikke spiser det så ofte. Anonymkode: 10c6d...5ac
Gjest chisandra Skrevet 15. mars 2017 #23 Skrevet 15. mars 2017 Jeg ville vel ikke valgt Grandiosa som dagens sunne alternativ, nei - men like fullt er det godt og lettvint innimellom, bare ikke flere ganger i uka.
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2017 #24 Skrevet 15. mars 2017 22 timer siden, AnonymBruker skrev: 0,9 g salt per 100 g. Altså middels saltinnhold, og meget bra for en frossenpizza. Anonymkode: 1ddad...a44 Per 100 gram ja. De fleste må spise minst 300 gram(ca en halv) for å bli mett. Da er vi oppe i 2,7 gram bare på en halv pizza, og mer enn halvparten av det maksimalt anbefalte daglige inntaket av salt. Bare tull å kaste bort så mye av kvoten sin på så usmakelig mat Anonymkode: a528c...85c
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2017 #25 Skrevet 16. mars 2017 Da er vi inne på et stort problem med veldig mye av den ferdidgmaten/halvfabrikata man får kjøpt. 0,9 g salt per 100 gram er ganske mye, men dette er et ganske vanlig saltnivå for ferdigmat. Grandiosa skiller seg ikke vesentlig ut fra andre produkter på det punktet. Dr Oetker Ristorante Speciale inneholder 1,6 g salt per 100 g. Det vil si 5,3 gram salt for hele pizzaen. Toro meksikans gryte 0,9 g salt per 100g. Toro Original tomatsuppe 0,6 g salt per 100g Fjordland svinestek med surkål og poteter 0,8 g salt per 100g. Totalt i 1 porsjon 4,2 gram salt. Egentlig ganske skremmende. Dette er ikke mat man bør spise hver dag. Anonymkode: 7518c...910 1
Raven Emerald Skrevet 16. mars 2017 #26 Skrevet 16. mars 2017 Ryddet for brukerangrep. Raven Emerald, mod.
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2017 #27 Skrevet 17. mars 2017 17 timer siden, AnonymBruker skrev: Da er vi inne på et stort problem med veldig mye av den ferdidgmaten/halvfabrikata man får kjøpt. 0,9 g salt per 100 gram er ganske mye, men dette er et ganske vanlig saltnivå for ferdigmat. Grandiosa skiller seg ikke vesentlig ut fra andre produkter på det punktet. Dr Oetker Ristorante Speciale inneholder 1,6 g salt per 100 g. Det vil si 5,3 gram salt for hele pizzaen. Toro meksikans gryte 0,9 g salt per 100g. Toro Original tomatsuppe 0,6 g salt per 100g Fjordland svinestek med surkål og poteter 0,8 g salt per 100g. Totalt i 1 porsjon 4,2 gram salt. Egentlig ganske skremmende. Dette er ikke mat man bør spise hver dag. Anonymkode: 7518c...910 Er man bekymret for å binde ekstra vann bør man heller se på karbohydratinntaket enn saltinntaket. Karbohydrater + salt binder unødvendig vann. Friske kropper binder ikke unødvendig vann av kun salt. Det er farligere å få i seg for lite salt enn for mye salt, fordi en frisk kropp kvitter seg med det ekstra saltet. Når man kutter karbohydrater og starter med lavkarbo så går de fleste ned 1-3 kg på få dager fordi det er så mye vann karbohydrater binder! :O Anonymkode: 13287...6ee 1
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2017 #28 Skrevet 17. mars 2017 På 3/14/2017 den 18.00, AnonymBruker skrev: Den inneholder omtrent ett tonn salt og "skinken" er ikke skinke. Anonymkode: 3e6bb...bb4 Nei, skinken er nok ikke skinke. https://groups.google.com/forum/m/#!topic/no.alt.mat/umpn0fM8TbI Jeg har lagt merke til, at Pizza Grandiosa Original, ikke selges iSverige, på tross av at Orkla har plass i butikkene der, og dette erNorges mest solgte pizza. Og Grandiosa Original selges også mye i Finland. Tror noen at svenskene kan ha funnet noe galt i den vanlige, norsk- produserte Grandiosaen? Anonymkode: 3ca98...11e
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2017 #29 Skrevet 17. mars 2017 På 14.3.2017 den 18.29, AnonymBruker skrev: Og det med at grandis inneholder ett tonn salt må du ta med en klype salt. Er ikke mer salt i grandis enn andre varer du kjøper på butikken, og skinken er skinke. Anonymkode: bfa72...807 Nei, skinken er ikke skinke. Anonymkode: 02871...833
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2017 #30 Skrevet 17. mars 2017 Det er slakteriavfall. Bein, hjerne, involler osv. blir putta i en gigantisk kvern som lager den eminente skinken. Anonymkode: 3ca98...11e
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2017 #31 Skrevet 17. mars 2017 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er slakteriavfall. Bein, hjerne, involler osv. blir putta i en gigantisk kvern som lager den eminente skinken. Anonymkode: 3ca98...11e Flott at man bruker hele dyret når dyret først slaktes. Anonymkode: 6b0b4...397 4
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2017 #32 Skrevet 17. mars 2017 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er slakteriavfall. Bein, hjerne, involler osv. blir putta i en gigantisk kvern som lager den eminente skinken. Anonymkode: 3ca98...11e Jepp. Slakteriavfall fra ku blanda med soya og hvetemel. Ikke en eneste gris i sikte noe sted. Anonymkode: 02871...833
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2017 #33 Skrevet 17. mars 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Flott at man bruker hele dyret når dyret først slaktes. Anonymkode: 6b0b4...397 Ja, men kuhjerne er fortsatt ikke skinke. Anonymkode: 02871...833
Hoppetaujenta Skrevet 17. mars 2017 #34 Skrevet 17. mars 2017 Problemet med Grandiosa er at den ikke smaker godt. Det smaker papp med uhell på.
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2017 #35 Skrevet 17. mars 2017 18 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ja, men kuhjerne er fortsatt ikke skinke. Anonymkode: 02871...833 Nei, og det står ikke på pakken at det er skinke? Anonymkode: 6b0b4...397
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2017 #36 Skrevet 17. mars 2017 Kjøttet på den originale grandisen er noe Orkla har valgt å kalle "pizzakjøtt" og det består stort sett av storfekjøtt og soyaprotein: Pizzakjøtt 14 % (storfekjøtt, vann, soyaprotein, hvetestivelse, stivelse, salt, krydder, konserveringsmiddel (E250)). Anonymkode: 1ddad...a44
NewInTown Skrevet 17. mars 2017 #37 Skrevet 17. mars 2017 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Kjøttet på den originale grandisen er noe Orkla har valgt å kalle "pizzakjøtt" og det består stort sett av storfekjøtt og soyaprotein: Pizzakjøtt 14 % (storfekjøtt, vann, soyaprotein, hvetestivelse, stivelse, salt, krydder, konserveringsmiddel (E250)). Anonymkode: 1ddad...a44 Jeg ser ikke problemet. 1
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2017 #38 Skrevet 17. mars 2017 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Nei, og det står ikke på pakken at det er skinke? Anonymkode: 6b0b4...397 Står vel det vel, vel. Anonymkode: 3ca98...11e
AnonymBruker Skrevet 17. mars 2017 #39 Skrevet 17. mars 2017 7 minutter siden, NewInTown skrev: Jeg ser ikke problemet. "Problemet" er at man diskuterer om skinken faktisk er skinke, i et produkt som ikke inneholder skinke, og heller ikke påstår å inneholde det. Anonymkode: 1ddad...a44 1
Tvist Skrevet 17. mars 2017 #40 Skrevet 17. mars 2017 Skinke er vel vanligvis gris, mens i grandiosa er det storfe.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå