Jerry Lee Skrevet 2. april 2017 #521 Skrevet 2. april 2017 Akkurat nå, Hoppetaujenta skrev: Det er 100% virkelig i fantasien. Ja-ah! Heldigvis får jeg med meg ei på slikt av og til. Men, pokker...vi er jo på Ressturrang. Hva serveres her i dag, mon tru...? 3
Jerry Lee Skrevet 2. april 2017 #522 Skrevet 2. april 2017 Ingenting? Kokken dukka ikke opp...? Og Jærri som håpet på flesk og duppe nå. Får spørre NaboDama pent heller, da... 2
fiole Skrevet 2. april 2017 #523 Skrevet 2. april 2017 Det ble så mye matprat i går at jeg har ikke tenkt på annet en god mat idag, ha ha. Hoppe la ut et bilde av karamellpudding i går og jammen tror jeg at jeg skal lage det...har jo kjøpt alt for mange egg som vanlig på denne tiden og de må jo bli til noe så fornutftig som pudding 3
Hoppetaujenta Skrevet 2. april 2017 #524 Skrevet 2. april 2017 Vet ikke hva dere fikser til middag i dag, men her kommer desserten: god og gammeldags semulegrynspudding med bringebærsaus. 3
fiole Skrevet 2. april 2017 #525 Skrevet 2. april 2017 (endret) Ser man det enda en av "mors gamle" gode desserter. Jeg har vært på hode i fryseboksen i dag for jeg var sikker på at jeg hadde et andebryst nedi der, men nei, det var søkk borte jeg har glemt at jeg har allerede spist det siste...nå ble jeg egentlig minnet på at jeg har lyst til å ta jegerprøven for småvilt... ......nå tenker jeg så mye på det, at det bør vel egentlig gjøres noe med den saken der....tenker jeg Endret 2. april 2017 av fiole 3
Hoppetaujenta Skrevet 3. april 2017 #526 Skrevet 3. april 2017 Jeg liker de gode gamle matrettene jeg. De gangene jeg har reist igjennom landet og har kommet over noe ala det de kalte "Bondeheimen"-plasser, da har jeg vært ganske lykkelig. Der gjør de det på gammelmåten ennå. ...og på f.eks. vertshuset Sinclair som ligger lå ved E6 på Kvam i Gudbrandsdalen, hadde jeg mange fine opplevelser. De la inn årene for ikke så mange uker siden og det er evig synd og skam. fiole: jeg har aldri hatt en sånn stor fryseboks, men har sett andre som har både en-to og tre...og de er smekk fulle. De finner lite av det de leter etter og til sist må ting kastes i stor stil. Jeg holder meg til en sånn liten en under kjøleskapet tror jeg. Ang. jegerprøve: det er en ting jeg også har tenkt på, men vet ikke om jeg hadde kunnet ta livet av dem der ute. Jeg trenger dem jo ikke. I stor nød hvor verden hadde blitt en veldig mye verre en, så hadde det vært fint å kunne det man bør for å holde seg i live. 2
fiole Skrevet 3. april 2017 #527 Skrevet 3. april 2017 He, he, jeg har fryser i kjøleskap, men jeg har i tillegg en liten kube som er veldig dyp, husker ikke hvor mange liter men den er akkurat stor nok til 2 hele lammelår og en kalkun uten eske.....+ litt annet smått å godt. Jeg forstår Hoppe i forhold til å drepe dyr. Det er vel det som har vært årsaken til at å være jeger har blitt med tanken i mange år. Så har vi jo det med flåing da....jeg vet at når jeg skal lage fransk paté og holder på med lever så er jeg ikke særlig "høy i hatten" grunnet lukt og syn.....Jeg må manne meg opp og helst ha to-tre sterke innabords.... Men for meg har det etterhvert blitt en helhetsvurdering nytte naturens resursser, fred og ro på vandring, og kanskje ligger det en mestringsfølelse pakket inn her et sted. Trofé jakt er noen forkastelige greier 1
Hoppetaujenta Skrevet 3. april 2017 #528 Skrevet 3. april 2017 (endret) Mhm...jeg tror ikke at flåing ville ha blitt et problem, selv om det nok måtte øves en del for å få magen min i vater. Samvittigheten derimot...å se et levende vesens øyne som kanskje møter mine...det har sin agenda for dagen og har det egentlig ganske ok der ute...har jeg rett til å ta dets liv bare fordi jeg har lyst? Ja, jeg spiser litt kjøtt igjennom året jeg også og det handler ikke om at man ikke skal spise kjøtt ...men de dyrene er allerede døde og i disken hos kjøpmannen; har jeg rett til å ta et liv til hvis jeg ikke må? Det er bare tanker hos meg altså. Jeg har også noe i meg som sier at jeg ville likt å tilbringe mye tid i naturen og være innstilt på "jakt". Hoppen har muligens litt jegergen i seg. *ja, jeg liker indianermetoden jeg* Endret 3. april 2017 av Hoppetaujenta 1
fiole Skrevet 3. april 2017 #529 Skrevet 3. april 2017 Nå fikk du meg nesten til å føle meg som en barbar, fordi jeg vill knerte en fugl å to Jeg er sikker på at viss vi hadde sett hva som foregår når maten vi kjøper i disken, skal preppes for oss, er det MYE vi ikke hadde hatt mage til....så har vi jo klima gassene....hvor mye fiser en rype eller en hare i forhold til en ku lissom 1
fiole Skrevet 3. april 2017 #530 Skrevet 3. april 2017 Så har jeg et spørsmål. Bruker du surdeigsgjæring når du baker brød? 1
Hoppetaujenta Skrevet 3. april 2017 #531 Skrevet 3. april 2017 ...jeg forstår hvor du vil hen ja... "I will now speak no more. Ugh!" 1
Jerry Lee Skrevet 3. april 2017 #532 Skrevet 3. april 2017 22 timer siden, Hoppetaujenta skrev: Vet ikke hva dere fikser til middag i dag, men her kommer desserten: god og gammeldags semulegrynspudding med bringebærsaus. Elsker...! 2
Hoppetaujenta Skrevet 4. april 2017 #535 Skrevet 4. april 2017 Noen liker det veldig godt, så jeg tenkte at de også måtte få litt å drøvtygge på. Jeg er snill sånn. 1
Hoppetaujenta Skrevet 4. april 2017 #536 Skrevet 4. april 2017 I morgen skal jeg kjøpe meg corned beef for å ha på skiver. Det er veldig godt... ...med sennep på. 2
Hoppetaujenta Skrevet 4. april 2017 #538 Skrevet 4. april 2017 (endret) Ikke noe å bli redd for det, fiole. Vil du også ha kanskje? Endret 4. april 2017 av Hoppetaujenta 1
Hoppetaujenta Skrevet 4. april 2017 #540 Skrevet 4. april 2017 Jeg kjenner at lysten på mat fra bestemors kjøkken frister. Da var det ingen kalorier som eksisterte. Kun skikkelig fokus på at det skulle smake. Og porsjonene var romslige. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå