Hoppetaujenta Skrevet 3. mars 2017 #321 Skrevet 3. mars 2017 Dette så jammen nyydelig ut. Tar en stor porsjon til meg selv og....fyller på litt ekstra saus så det går an å se at det er saus på. Den sausen på tallerken over her kaller jeg et hendelig uhell. Brun saus er bare så godt! 2
Dr. A. Kula Skrevet 3. mars 2017 #322 Skrevet 3. mars 2017 3 minutter siden, Hoppetaujenta skrev: Dette så jammen nyydelig ut. Tar en stor porsjon til meg selv og....fyller på litt ekstra saus så det går an å se at det er saus på. Den sausen på tallerken over her kaller jeg et hendelig uhell. Brun saus er bare så godt! Ja, for det kan jo ikke kalles et skikkelig hell, da ville det vært mye mer saus. 2
Jerry Lee Skrevet 3. mars 2017 #324 Skrevet 3. mars 2017 12 minutter siden, Hoppetaujenta skrev: Dette så jammen nyydelig ut. Tar en stor porsjon til meg selv og....fyller på litt ekstra saus så det går an å se at det er saus på. Den sausen på tallerken over her kaller jeg et hendelig uhell. Brun saus er bare så godt! Tjukkeste, blankeste brune sausen bør tømmes over her, ja. 😀 ( Glede seg til sønda'n...etter rævspark fra AnO ) 2
Jerry Lee Skrevet 4. mars 2017 #325 Skrevet 4. mars 2017 Hei, Kokk og Servitør. Gjør i stand digre stabler med 1. Sprøstekt bacon. 2. Sprøstekt lettsaltet flesk. Føler for å bare maule slikt i dag.... 1
An0nymBruker Skrevet 4. mars 2017 #326 Skrevet 4. mars 2017 (endret) 7 minutter siden, Jerry Lee skrev: Hei, Kokk og Servitør. Gjør i stand digre stabler med 1. Sprøstekt bacon. 2. Sprøstekt lettsaltet flesk. Føler for å bare maule slikt i dag.... Hei Jerry Værsågod til deg og alle andre som har lyst på Sprøstekt bacon: Kokken har stekt en forloren hare til dere også Sprøstekt lettsaltet flesk: Endret 4. mars 2017 av An0nymBruker 2
Nietsoj Skrevet 4. mars 2017 #330 Skrevet 4. mars 2017 Det er vel stengt nå, jeg får gå inn i baren 3
Nietsoj Skrevet 5. mars 2017 #332 Skrevet 5. mars 2017 16 minutter siden, Dr. A. Kula skrev: Bedre det enn å gå i baret! Enig, og så må en være forsiktig og ikke tråkke i salaten 3
Dr. A. Kula Skrevet 5. mars 2017 #333 Skrevet 5. mars 2017 21 minutter siden, Nietsoj skrev: Enig, og så må en være forsiktig og ikke tråkke i salaten Det er vel ikke uvanlig i baren (å tråkke i salaten), men noe man absolutt ikke gjør i restauranten. 3
Dr. A. Kula Skrevet 5. mars 2017 #335 Skrevet 5. mars 2017 Det kan jo ikke være på toppen, så da er du kanskje under baren? 2
fiole Skrevet 5. mars 2017 #336 Skrevet 5. mars 2017 Jasså, er vi kjappe i replikkene God morgen i tråden 1
Hoppetaujenta Skrevet 5. mars 2017 #337 Skrevet 5. mars 2017 Det var så kjapt i replikken at vi må feire med et blikk inn i det aller ishelligste på forumet: http://www.vgtv.no/#!/video/137919/staar-timer-i-koe-for-spesiell-dessert Makan til drømmeplass! 1
Hoppetaujenta Skrevet 5. mars 2017 #338 Skrevet 5. mars 2017 Pulled pork med tilbehør klargjort i varmeskapet. 3
An0nymBruker Skrevet 8. mars 2017 #339 Skrevet 8. mars 2017 (endret) Hei @Hoppetaujenta @Jerry Lee og dere andre Kokken ble inspirert av Hoppetaujentas lyster og har laget nystekt biff til alle som vil ha Værsågod Endret 8. mars 2017 av An0nymBruker 3
Hoppetaujenta Skrevet 8. mars 2017 #340 Skrevet 8. mars 2017 Jaaaaaaaaa! *løpe og kaste seg rundt snille An0* Ser kjempegodt ut! 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå