Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva serverer dere som dessert etter middagen? Jeg lurte på karamellpudding eller osteiskake. Er det greit å servere det? Leser at mang syns dessert på julaften ikke skal være så tungt. Er det det? 

Anonymkode: 8b901...c07

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet
14 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hva serverer dere som dessert etter middagen? Jeg lurte på karamellpudding eller osteiskake. Er det greit å servere det? Leser at mang syns dessert på julaften ikke skal være så tungt. Er det det? 

Anonymkode: 8b901...c07

Høres godt ut! :) Man kan også ha tyngere desserter om man vil, da er det bare å vente litt etter middagen før dessert serveres! :)

Skrevet

Jeg lager multekrem og serverer med tårnkake til. 

Anonymkode: 11ce1...fb8

Skrevet

Høres godt ut.

Sist jul serverte jeg en fromasj

 

Gjest Loffeliten
Skrevet

Riskrem og bringebærcoulis.

Is, nystekte marsipan"kjeks" og frukt.

Og multekrem til hun som "må" ha det. 

 

(Jeg syns karamellpudding høres godt ut, det er vel ikke for "tungt".) 

Skrevet

Riskrem, alltid riskrem ❤️

  • Liker 3
Skrevet

Multekrem eller riskrem. 

Skrevet

TS: takk for tilbakemeldinger! Da går vi for det. Er vant med riskrem jeg også, men er ikke sånn veldig glad i det så tenkte å prøve ut noe annet 😊

Anonymkode: 8b901...c07

  • Liker 1
Skrevet

Riskrem og er oppgitt over Freia, som har sluttet å selge pulversaus til koking. Det ferdiglagede oversukra klisset deres kan de ha for seg selv. Så i år må jeg forsøke å lage saus selv..

Anonymkode: 2307c...5e2

Gjest Loffeliten
Skrevet

Bringebærcoulis er utrolig godt til riskrem! Kok opp frosne bringebær, rør inn melis (skal smelte), evt en liten skvett lime. Sil (frøene skal vekk), avkjøl. Sausen er veldig konsentrert så man bruker mye mindre enn man tror. 

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Riskrem og er oppgitt over Freia, som har sluttet å selge pulversaus til koking. Det ferdiglagede oversukra klisset deres kan de ha for seg selv. Så i år må jeg forsøke å lage saus selv..

Anonymkode: 2307c...5e2

Det gjorde jeg i fjor, og den ble helt fantastisk (brukte bringebær og sukker bare, så det var ikke vanskelig heller). Lykke til med sausen.

Anonymkode: 08623...006

Skrevet

oppskrift på veganske desserter og julekaker?

Anonymkode: 7c4f9...229

Skrevet

Piano sin bringebærsaus til riskrem er jo faktisk ekstremt god ;) 

Skrevet

Riskrem her, med hjemmelaget jordbærsaus :biggrin::hjerte:

Skrevet
På 9.12.2016 den 17.55, AnonymBruker skrev:

Riskrem og er oppgitt over Freia, som har sluttet å selge pulversaus til koking. Det ferdiglagede oversukra klisset deres kan de ha for seg selv. Så i år må jeg forsøke å lage saus selv..

Anonymkode: 2307c...5e2

Det slutta jeg med for mange år siden da jeg hadde glemt å kjøpe pakka med pulversaus. Hadde heldigvis en sånn pose med frosne bær i fryseren. Koker det opp med litt vann og sukker samt vaniljesukker, så etter en stund så presser jeg det gjennom en sikt og kjøler det ned, friskt og med masse smak. 

Skrevet (endret)

Riskrem og hjemmelaget bringebærcoulis (kjøpesausene er jo fullstendig smakløse). Coulisen lager jeg enkelt ved å tine frosne bringebær, røre sammen med melis og presse gjennom en sikt. Ingenting som trenger å kokes. Hjemmelaget karamellpudding er også veldig godt. 

Endret av Arkana
Skrevet

Dropper den tradisjonelle desserten med riskrem, multekrem og småkaker i år. Virker som mange er lei av det, så her blir det kun en julepyntet festkake til dessert i år :tree:

Skrevet

Multekrem. 

Skrevet

Hos oss har det pleid å være riskrem, iskake eller karamellpudding. Noen ganger alle alternativene 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...