AnonymBruker Skrevet 9. desember 2016 #1 Skrevet 9. desember 2016 Hva serverer dere som dessert etter middagen? Jeg lurte på karamellpudding eller osteiskake. Er det greit å servere det? Leser at mang syns dessert på julaften ikke skal være så tungt. Er det det? Anonymkode: 8b901...c07 1
Lykkehjerte Skrevet 9. desember 2016 #2 Skrevet 9. desember 2016 14 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hva serverer dere som dessert etter middagen? Jeg lurte på karamellpudding eller osteiskake. Er det greit å servere det? Leser at mang syns dessert på julaften ikke skal være så tungt. Er det det? Anonymkode: 8b901...c07 Høres godt ut! Man kan også ha tyngere desserter om man vil, da er det bare å vente litt etter middagen før dessert serveres!
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2016 #3 Skrevet 9. desember 2016 Jeg lager multekrem og serverer med tårnkake til. Anonymkode: 11ce1...fb8
exictence Skrevet 9. desember 2016 #4 Skrevet 9. desember 2016 Høres godt ut. Sist jul serverte jeg en fromasj
Gjest Loffeliten Skrevet 9. desember 2016 #5 Skrevet 9. desember 2016 Riskrem og bringebærcoulis. Is, nystekte marsipan"kjeks" og frukt. Og multekrem til hun som "må" ha det. (Jeg syns karamellpudding høres godt ut, det er vel ikke for "tungt".)
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2016 #8 Skrevet 9. desember 2016 TS: takk for tilbakemeldinger! Da går vi for det. Er vant med riskrem jeg også, men er ikke sånn veldig glad i det så tenkte å prøve ut noe annet 😊 Anonymkode: 8b901...c07 1
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2016 #9 Skrevet 9. desember 2016 Riskrem og er oppgitt over Freia, som har sluttet å selge pulversaus til koking. Det ferdiglagede oversukra klisset deres kan de ha for seg selv. Så i år må jeg forsøke å lage saus selv.. Anonymkode: 2307c...5e2
Gjest Loffeliten Skrevet 9. desember 2016 #10 Skrevet 9. desember 2016 Bringebærcoulis er utrolig godt til riskrem! Kok opp frosne bringebær, rør inn melis (skal smelte), evt en liten skvett lime. Sil (frøene skal vekk), avkjøl. Sausen er veldig konsentrert så man bruker mye mindre enn man tror.
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2016 #11 Skrevet 9. desember 2016 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Riskrem og er oppgitt over Freia, som har sluttet å selge pulversaus til koking. Det ferdiglagede oversukra klisset deres kan de ha for seg selv. Så i år må jeg forsøke å lage saus selv.. Anonymkode: 2307c...5e2 Det gjorde jeg i fjor, og den ble helt fantastisk (brukte bringebær og sukker bare, så det var ikke vanskelig heller). Lykke til med sausen. Anonymkode: 08623...006
AnonymBruker Skrevet 9. desember 2016 #12 Skrevet 9. desember 2016 oppskrift på veganske desserter og julekaker? Anonymkode: 7c4f9...229
chouette Skrevet 11. desember 2016 #13 Skrevet 11. desember 2016 Piano sin bringebærsaus til riskrem er jo faktisk ekstremt god
Haugenjenta Skrevet 11. desember 2016 #14 Skrevet 11. desember 2016 Riskrem her, med hjemmelaget jordbærsaus
Forundret.. Skrevet 11. desember 2016 #15 Skrevet 11. desember 2016 På 9.12.2016 den 17.55, AnonymBruker skrev: Riskrem og er oppgitt over Freia, som har sluttet å selge pulversaus til koking. Det ferdiglagede oversukra klisset deres kan de ha for seg selv. Så i år må jeg forsøke å lage saus selv.. Anonymkode: 2307c...5e2 Det slutta jeg med for mange år siden da jeg hadde glemt å kjøpe pakka med pulversaus. Hadde heldigvis en sånn pose med frosne bær i fryseren. Koker det opp med litt vann og sukker samt vaniljesukker, så etter en stund så presser jeg det gjennom en sikt og kjøler det ned, friskt og med masse smak.
Arkana Skrevet 11. desember 2016 #16 Skrevet 11. desember 2016 (endret) Riskrem og hjemmelaget bringebærcoulis (kjøpesausene er jo fullstendig smakløse). Coulisen lager jeg enkelt ved å tine frosne bringebær, røre sammen med melis og presse gjennom en sikt. Ingenting som trenger å kokes. Hjemmelaget karamellpudding er også veldig godt. Endret 11. desember 2016 av Arkana
Ella1 Skrevet 11. desember 2016 #18 Skrevet 11. desember 2016 Dropper den tradisjonelle desserten med riskrem, multekrem og småkaker i år. Virker som mange er lei av det, så her blir det kun en julepyntet festkake til dessert i år
Blod Skrevet 12. desember 2016 #20 Skrevet 12. desember 2016 Hos oss har det pleid å være riskrem, iskake eller karamellpudding. Noen ganger alle alternativene
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå