Jump to content
Sign in to follow this  
Almera

Almera med stor mage

Recommended Posts

Almera

Starter en ny dagbok jeg. Hadde en prøvedagbok, som fort ble en graviddagbok jeg glemte litt bort med vilje. 

Nå er jeg 12 uker(og en dag!) på vei, og har begynt på mitt andre trimester i mitt siste svangerskap noen sinne. Det føler egentlig veldig ok. De første 12 ukene er en berg- og dalbane jeg aldri vil ta igjen. Jeg har ikke hatt noen grunn til å være bekymret, sånn i form av blødninger eller sterke smerter, men den følelsen av å ikke ha kontroll over om dette går bra er ikke noe særlig. Jeg vet jeg ikke kan være sikker på at noe som helst går som det skal nå heller, men en er nå iallfall litt mer sikker på at det blir en baby ut av dette. 

Jeg har termin i månedsskiftet april - mai, så sjansen er stor for at det blir et mai-barn til. Min mann og jeg har ei jente fra før, født i mai 2014. Vi har fortalt henne at hun skal bli storesøster, men hun forstår, naturlig nok, veldig lite av det. Det vil bli nesten 3 år mellom barna våre, noe vi ser på som en fin aldersforskjell. 

Formen så langt har vært ganske fin i forhold til hva den kunne ha vært. Jeg har vært, og er fortsatt litt uggen om morgenen, men det går heldigvis over i løpet av de første timene på dagen. Så har jeg vært tom for energi stort sett hele tiden, men som lærer så er høsten og oppstarten tung uansett om en er gravid eller ikke :P Jeg opplever mye færre symptomer denne gangen, i forhold til sist. Da følte jeg at jeg hadde alle symptomer i hele verden; alt fra å konstant blø neseblod til masse kviser. 

Vi var på ultralyd på onsdag, og såvidt gynekologen kunne se så er alt i skjønneste orden med lille i magen. Helt utrolig hvor ferdig den er, til tross for at den kun er 5,5 cm lang :hjerter_rundt:

Jeg har ennå ikke suset meg til å bestille legetime. Jeg kvier meg litt, for jeg vet at legen har som fast prosedyre å ta en gu, men det vil jeg ikke. Jeg har vært hos privat gynekolog to ganger i løpet av svangerskapet og alt ser jo fint ut. Kan jeg bare si at jeg ikke ønsker? 

Håper noen vil følge meg på veien frem mot våren :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Marimba

Her vil jeg gjerne følge med videre! Er også lærer, og ligger to uker foran deg i løypa :) 

Er første legetime overstått nå kanskje, gikk det bra? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...