AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #1 Del Skrevet 29. september 2016 Noen som har en god oppskrift på en tjukk og god pizzabunn? Anonymkode: 2cf54...921 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catalina Culès Skrevet 29. september 2016 #2 Del Skrevet 29. september 2016 3 dl lunket vann 1 pose tørrgjær 7 dl hvetemel litt salt liten klunk olje Bland alt og elt deigen godt med fingerene. Jeg bruker ikke å forheve denne deigen, istedenfor legger jeg alt på en stekeplate med bakepapir. Hvorpå jeg former deigen til en flat rund form (slik at det dekker hele plata). Så kommer hele trikset: Jeg forvarmer ovnen til en 30-40 grader og lar deigen heve inni der en times tid. Deigen eser opp til enorm størrelse. Ha på tomatsaus, ost og valgfritt fyll. Stekes midt i ovnen på 225 grader 15-20 minutter. OBS! Dette er særs individuelt etter hvilken ovn du har. Her er det viktig å prøve seg frem!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #3 Del Skrevet 29. september 2016 Den hørtes god ut. Da prøver vi den i morgen. Anonymkode: 2cf54...921 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #4 Del Skrevet 29. september 2016 Kjøp grandiosa! Anonymkode: 9ebd7...a06 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #5 Del Skrevet 29. september 2016 Et godt tips; ha i oregano ol i deigen, gir en god smak på bunnen👌🏼 Anonymkode: 16d83...8aa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2016 #6 Del Skrevet 30. september 2016 19 timer siden, AnonymBruker skrev: Kjøp grandiosa! Anonymkode: 9ebd7...a06 Æsj, serverer ikke barna mine slikt. Anonymkode: 2cf54...921 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2016 #7 Del Skrevet 30. september 2016 15 timer siden, AnonymBruker skrev: Et godt tips; ha i oregano ol i deigen, gir en god smak på bunnen👌🏼 Anonymkode: 16d83...8aa Det gjør vi alltid til vanlig. Lager som regel en tynn bunn mer italienskinspirert og da blir det som regel en del oregano og basilikum. 😆 Anonymkode: 2cf54...921 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå