Gjest Catalina Culès Skrevet 29. september 2016 #1 Skrevet 29. september 2016 http://www.tv2.no/nyheter/8622463/ MATKONTROLLEN (TV 2): Norges største familierestauranter markedsfører at maten lages av «beste» råvarer. Matkontrollen avslører at de serverer fabrikkmat. Jeg er ikke sjokkert.
PhilosopherSe7en Skrevet 29. september 2016 #2 Skrevet 29. september 2016 (endret) Dette har da vært kjent i lang tid? Er jo bare å spise der en gang så merker en jo det. Likevel så elsker folk konseptet til Egon, og de tjener penger som gress! Endret 29. september 2016 av PhilosopherSe7en 12
Nøste~ Skrevet 29. september 2016 #3 Skrevet 29. september 2016 Spiser ikke der, så det gjør ikke noe.
Gjest Catalina Culès Skrevet 29. september 2016 #5 Skrevet 29. september 2016 Ja det er noe vi har vist lenge, men det er vell ikke blitt avslørt i media før? Jeg kan ikke huske det i hvertfall.
Chiubi Skrevet 29. september 2016 #7 Skrevet 29. september 2016 Så forferdelig, at grønnsaker blir kuttet med maskin! :O Det må jo gå hardt ut over smaken, for ikke å snakke om næringsinnholdet. I det minste slipper man å finne avkuttede negler og fingertupper i maten. 5
Nevian Skrevet 29. september 2016 #8 Skrevet 29. september 2016 For min del kan det være så mye halvfabrikat det bare vil så lenge den smaker godt - noe jeg synes den gjør. Det kritikkverdige her er i beste fall at de hevder maten deres er noe annet enn den er. 4
AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #9 Skrevet 29. september 2016 50 minutter siden, Chiubi skrev: Så forferdelig, at grønnsaker blir kuttet med maskin! :O Det må jo gå hardt ut over smaken, for ikke å snakke om næringsinnholdet. I det minste slipper man å finne avkuttede negler og fingertupper i maten. Tror du har mistfostått litt.. Anonymkode: 3d5f4...1bd 11
AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #10 Skrevet 29. september 2016 Fakta: Slik testet vi ** Matkontrollen spurte Norges største kjederestauranter, som lover mest i markedsføring, om å få komme inn på kjøkkenet for å se på råvarer og tilberedning. ** Egon og Peppes nektet Matkontrollen adgang til kjøkkenet, og et ekspertpanel smakte derfor på maten fra de to restaurantene. Smakspanelet besto av matforsker og mikrobiolog Trygve Eklund, restaurantanmelder André Blomberg-Nygård og kokk Charlotte Mohn Gaustad. ** Panelet smakte på tre retter fra Egon, og tre retter fra Peppes. De visste ikke hvilke restauranter maten var fra, men de ble orientert om at det var kjederestauranter. Maten ble bestilt som «take-away» tirsdag 13. september. Anonymkode: 3d5f4...1bd
AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #11 Skrevet 29. september 2016 Begge resturantene nektet inngang til mat kontrollen på kjøkkenet det sier litt... Anonymkode: 3d5f4...1bd 8
Gjest Sly Skrevet 29. september 2016 #12 Skrevet 29. september 2016 Er det noen som har trodd at de kverner ferskt kjøtt til burgere på kjøkkenet på Egon?
fotosyntesen Skrevet 29. september 2016 #13 Skrevet 29. september 2016 Hva menes med maskinkuttete grønnsaker?
AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #14 Skrevet 29. september 2016 Sist gang eg spiste på Egon var i sommar. Fekk en liten sjokk. Da vi bestilte biff snadder, fekk vi baktpoteter som var feil, skulle ha pommes frites. Da kom de med pommerfrites på UNDER 2 MINUTTER!!!! og den beainesaus var SANNSYNLIGVIS varmet opp i mirco !!!! Fekk sjokk hvordan de lagte det så raskt og enkel og dyrt pris. Tro ikke jeg gidder å spise der mer..... Noen som vet?? Om de bruke mirco te å varme opp saus osv ???? Anonymkode: 9f493...2ca 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #15 Skrevet 29. september 2016 Å nei, jeg som var overbevist om at hver eneste pizzabunn var bakt med dyp, inderlig og moderlig kjærlighet! Anonymkode: 4484e...b7b 6
Gjest Zalo2 Skrevet 29. september 2016 #16 Skrevet 29. september 2016 Dere sier dette visste vi/ har vært kjent lenge. Vel, jeg visste det ikke.
AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #17 Skrevet 29. september 2016 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Sist gang eg spiste på Egon var i sommar. Fekk en liten sjokk. Da vi bestilte biff snadder, fekk vi baktpoteter som var feil, skulle ha pommes frites. Da kom de med pommerfrites på UNDER 2 MINUTTER!!!! og den beainesaus var SANNSYNLIGVIS varmet opp i mirco !!!! Fekk sjokk hvordan de lagte det så raskt og enkel og dyrt pris. Tro ikke jeg gidder å spise der mer..... Noen som vet?? Om de bruke mirco te å varme opp saus osv ???? Anonymkode: 9f493...2ca Skulle ikke forundre meg. Maten på Egon smaker stort sett bæsj. Hater konseptet! Anonymkode: 4484e...b7b 2
Nøste~ Skrevet 29. september 2016 #18 Skrevet 29. september 2016 Jeg tror de som tilbereder maten på resturanter og matboder gjør noe med maten før de serverer den til oss, type at de spytter i den eller gjør noe annet ekkelt for å være ærlig. Tenker alltid på dette når jeg bestiller mat ute.
AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #19 Skrevet 29. september 2016 Jeg velger alle pizza kjeder over en peppes. Er ikke overrasket, pizzaene deres smaker som papp. Anonymkode: 3d5f4...1bd 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #20 Skrevet 29. september 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Anonymkode: 1b5e2...fc5 Æsj. Anonymkode: e9e6d...df3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå