Henna Skrevet 23. juli 2002 #1 Del Skrevet 23. juli 2002 Sliter med lite variasjon på brødskiva. Barnet(på 17 mnd) tar av alt pålegg(som ost,pølsepålegg etc) som kan taes av, og spiser dermed bare pålegget. Derfor går det i leverpostei, syltetøy, leverpostei, syltetøy og litt banos. Syltetøy og banos er jo heller ikke det beste for de små tennene. NOEN FORSLAG? Trenger virkelig litt variasjon i kostholdet her... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 23. juli 2002 #2 Del Skrevet 23. juli 2002 Hva med smøreost? Finnes både med litt smak og de som er helt milde, noen små som liker at det smaker litt av maten også Ellers er det jo prim, honning... dersom du er forberedt på litt klin kan f.eks. makrell i tomat være noe? Unger som liker ketsjup eeeelsker ofte makrell i tomat. Nå har jeg ingen barn selv, men har tidligere jobbet to år i barnehage med unger mellom 0-3.... Der spiste ungene gjerne skiver med pølse, ost, egg osv osv - og da selvfølgelig pålegget først. Men vi greide faktisk å få dem til å spise skiva etterpå for det.... men det er en helt annen diskusjon Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 23. juli 2002 #3 Del Skrevet 23. juli 2002 Min favoritt da jeg var liten var brødskiver med moset banan. Nå i voksen alder banan i skiver med kanel. Det er snadder på skiven Snakket med min mor, hun sa jeg spiste metervis med kaviar. Pulverheksa Ha en fin dag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå