Gå til innhold

Hva ER kesam?


Gjest gjest1

Anbefalte innlegg

Etter å ha lest om kesam her inne, kjøpte vi en boks forrige uke. Mannen er storfornøyd så vi kjøper det nok igjen. Men hva ER kesam? *nysgjerrig*

Og kan jeg bruke det til kalde dipper? Ja, jeg er en kesam-nybegynner...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så vidt jeg har forstått er kesam en type ferskost.

Ja, du kan fint bruke den i kalde dipper (men det kan hende du må spe med litt melk e.l. for at dippen ikke skal bli for tykk).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har jeg også lurt på! Kan kesam brukes til noe annet enn kalde dipper og kaker? Jeg spiser så godt som aldri dip og baker heller sjelden...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og på Tine fant jeg følgende setning:

"Kesam kan ikke kokes, men er ypperlig i varme retter som skal tilberedes i ovnen. "

Hva betyr det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ethereal

hvis du har Kesam oppi sauser, for eksempel, vil det skille seg. Ellers bruker jeg stort sett Kesam der jeg ville brukt rømme, eller jeg blander de to etter hva jeg har i kjøleskapet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...