Gjest gjest1 Skrevet 18. november 2004 #1 Del Skrevet 18. november 2004 Etter å ha lest om kesam her inne, kjøpte vi en boks forrige uke. Mannen er storfornøyd så vi kjøper det nok igjen. Men hva ER kesam? *nysgjerrig* Og kan jeg bruke det til kalde dipper? Ja, jeg er en kesam-nybegynner... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 18. november 2004 #2 Del Skrevet 18. november 2004 Så vidt jeg har forstått er kesam en type ferskost. Ja, du kan fint bruke den i kalde dipper (men det kan hende du må spe med litt melk e.l. for at dippen ikke skal bli for tykk). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hilli Skrevet 18. november 2004 #3 Del Skrevet 18. november 2004 Det har jeg også lurt på! Kan kesam brukes til noe annet enn kalde dipper og kaker? Jeg spiser så godt som aldri dip og baker heller sjelden... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Midnattsol Skrevet 18. november 2004 #4 Del Skrevet 18. november 2004 Gå på www.tine.no og søk på kesam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 18. november 2004 #5 Del Skrevet 18. november 2004 Og på Tine fant jeg følgende setning: "Kesam kan ikke kokes, men er ypperlig i varme retter som skal tilberedes i ovnen. " Hva betyr det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ethereal Skrevet 18. november 2004 #6 Del Skrevet 18. november 2004 hvis du har Kesam oppi sauser, for eksempel, vil det skille seg. Ellers bruker jeg stort sett Kesam der jeg ville brukt rømme, eller jeg blander de to etter hva jeg har i kjøleskapet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå