Jump to content
lorelei6

Lorelei er gravid - igjen!

Recommended Posts

lorelei6

Etter et par uker med småkvalme og trøtthet bestemte jeg meg for å ta en test - og jammen var den positiv. Jeg vet ikke hvor langt jeg er på vei, men HCG- prøvene antyder mellom 7 og 12 uker. Jeg har time til tidlig ultralyd mandag 19.september.

Det var ikke helt planlagt denne gangen. Fra før av har vi en liten jente på 14 måneder, og jeg hadde egentlig tenkt å vente et par-tre-fire år med neste graviditet. 

Litt om meg:

Jeg har nettopp blitt 30 år og er samboer og forlovet med en fin mann. Jeg er siviløkonom og fersk sykepleierstudent og bor i en middels stor by på Østlandet. 

Litt om forrige svangerskap:

Forrige gang fant jeg ut av graviditeten da jeg var ca 5 uker på vei. Mellom uke 8 og 20 var jeg veldig plaget med hyperemesis. Deretter fulgte kraftig bekkenløsning som jeg fortsatt plages med. Det var et veldig utfordrende svangerskap med mye ekstra oppfølging. Jenta vår ble født med keisersnitt to uker før termin. Jeg slet med en form for svangerskapsdepresjon i lang tid etter at hun ble født, men forstod etter hvert at jeg måtte ha hjelp til å endre tankegangen min. Nå er livet fint, men jeg er veldig spent på hvordan hode og kropp vil takle et nytt svangerskap.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

lorelei6

Da var tidlig ultralyd endelig overstått. Vi fikk se en bitteliten krabat og et bankende hjerte - og det var like fantastisk som alltid! Jeg er 10+1 på vei med termin 18.april. ❤️

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Frøkenanonym

Gratulerer med en ny liten på vei :D Hvordan er formen til nå, med tanke på hyperemesis? 

Jeg er 7 uker på vei, og har ei lita på 13 mnd, så blir litt likt da ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...