pompdelux Skrevet 17. august 2016 #1 Skrevet 17. august 2016 Heisann... Noen som har tips til forrett når hovedrett skal være kalkunbryst med grønnsaker, poteter og saus? Ikke skalldyr da brudgommen ikke er noe stort fan av det..
QQbaby Skrevet 17. august 2016 #3 Skrevet 17. august 2016 Du har ikke tenkt på å kanskje droppe forretten da? Man kan bli ganske oppblåst i tillegg til at man kan legge på seg ekstra fett pp steder man ikke ønsker, noe som ikke er pent.
AnonymBruker Skrevet 17. august 2016 #4 Skrevet 17. august 2016 Herregud - to dumme svar. Hvorfor ikke en type salat? Det er mange helt fantastiske oppskrifter som egner seg til et bryllup. Du kunne hatt blandet fjeldsalat med tørket tranbær, syltet pære, norzola eller geitost og en god vinaigrette...eller caesar salat med hjemmelaget caesar dressing osv. Det er også mange type supper som kunne ha smakt himelsk som forrett. Think out of the box, siden dere går for noe uvanlig. Anonymkode: 5d9d5...d9d 4
pompdelux Skrevet 17. august 2016 Forfatter #5 Skrevet 17. august 2016 45 minutter siden, QQbaby skrev: Du har ikke tenkt på å kanskje droppe forretten da? Man kan bli ganske oppblåst i tillegg til at man kan legge på seg ekstra fett pp steder man ikke ønsker, noe som ikke er pent. Ja GUD, DET tenker vi mest på ved feiring av bryllup.. 14
pompdelux Skrevet 17. august 2016 Forfatter #6 Skrevet 17. august 2016 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Herregud - to dumme svar. Hvorfor ikke en type salat? Det er mange helt fantastiske oppskrifter som egner seg til et bryllup. Du kunne hatt blandet fjeldsalat med tørket tranbær, syltet pære, norzola eller geitost og en god vinaigrette...eller caesar salat med hjemmelaget caesar dressing osv. Det er også mange type supper som kunne ha smakt himelsk som forrett. Think out of the box, siden dere går for noe uvanlig. Anonymkode: 5d9d5...d9d Mmmh.. smart! Ja vi velger noe utradisjonelt, siden en del av gjestene ikke spiser annet enn kylling/kalkun.. Tenkte på koldtbord og men falt mer for kyllingbryst ideen
QQbaby Skrevet 17. august 2016 #8 Skrevet 17. august 2016 12 minutter siden, pompdelux skrev: Ja GUD, DET tenker vi mest på ved feiring av bryllup.. Da er svaret enkelt, dropp forretten
Blikkboks Skrevet 17. august 2016 #9 Skrevet 17. august 2016 Vi hadde kyllingbryst til hovedrett. Til forrett gjekk vi for potetlompe med snøfrisk (av typen ramsløk og kvitløk om eg ikkje hugsar heilt feil) salatblad og fenalår. Rulla saman, sjølvsagt. Eit par jordbær ved sida av. Veldig enkelt og veldig godt. 1
Gjest økonomifrue Skrevet 17. august 2016 #10 Skrevet 17. august 2016 Litt avhengig av årstiden, men er det sensommer/høst ville jeg gått for en suppe! En litt luksusvariant av Soppsuppe, blomkålsuppe eller tomatsuppe med noe godt brød til?
AnonymBruker Skrevet 17. august 2016 #11 Skrevet 17. august 2016 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Herregud - to dumme svar. Hvorfor ikke en type salat? Det er mange helt fantastiske oppskrifter som egner seg til et bryllup. Du kunne hatt blandet fjeldsalat med tørket tranbær, syltet pære, norzola eller geitost og en god vinaigrette...eller caesar salat med hjemmelaget caesar dressing osv. Det er også mange type supper som kunne ha smakt himelsk som forrett. Think out of the box, siden dere går for noe uvanlig. Anonymkode: 5d9d5...d9d Hvorfor er laks dumt svar? Var akkurat det vi hadde i vår dag. Men det var vel dumt det da Anonymkode: 17c10...d0a 2
Masuka Skrevet 17. august 2016 #12 Skrevet 17. august 2016 Gulerot og ingefærsuppe! Hadde det som forrett i min konfirmasjon
Gjest Blondie65 Skrevet 17. august 2016 #13 Skrevet 17. august 2016 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor er laks dumt svar? Var akkurat det vi hadde i vår dag. Men det var vel dumt det da Anonymkode: 17c10...d0a Det manglet vel kanskje litt for at det ble en forrett av det? Hva slags tilberedning, hvilket tilbehør?
Forundret.. Skrevet 17. august 2016 #14 Skrevet 17. august 2016 Blomkålsuppe med focaccia eller aspergessuppe, det er godt og enkelt.
AnonymBruker Skrevet 17. august 2016 #15 Skrevet 17. august 2016 waldorfsalat Anonymkode: a485e...09c
AnonymBruker Skrevet 17. august 2016 #16 Skrevet 17. august 2016 Suppe som flere har foreslått-sopp, tomat, blomkål risotto med sopp laksemousse carpaccio asparged med spekeskinke spekeskinke medmelon Ravioli fylt med søtpotet og salviesmør Anonymkode: e133b...967
Vesentlig Skrevet 17. august 2016 #17 Skrevet 17. august 2016 Noe friskt som passer til sesongen. Hva med en carpaccio eller annen form for salat? Eller sashimi av laks eller tunfisk? Er alt av skalldyr utelukket eller kunne feks kamskjell gå? Hva med neslesuppe? Det er så grønt og fint og dødsgodt. Eller hva med en "tartar" av fisk eller grønnsaker med kanskje vaktelegg? Eller hva med bare en løksuppe?
AnonymBruker Skrevet 18. august 2016 #18 Skrevet 18. august 2016 13 timer siden, Blondie65 skrev: Det manglet vel kanskje litt for at det ble en forrett av det? Hva slags tilberedning, hvilket tilbehør? MAngelfullt er ikke de samme som dumt er det? Og jeg skrev laks alene for at det ikke skulle bare være ett spor, du har sashimi, carpachio, suppe osv. Navner du en spsifikk ødlegger du fantasien-. Anonymkode: 17c10...d0a
pompdelux Skrevet 18. august 2016 Forfatter #19 Skrevet 18. august 2016 Jeg er glad for spesifikke forslag jeg altså Er vel mest scampi som er uaktuelt, han har smakt blåskjell og likte det bedre enn reker/scampi. Vurderte asparges og spekeskinke, veldig lettvint og godt da
Rosa Sitron Skrevet 18. august 2016 #20 Skrevet 18. august 2016 8 minutter siden, pompdelux skrev: Jeg er glad for spesifikke forslag jeg altså Er vel mest scampi som er uaktuelt, han har smakt blåskjell og likte det bedre enn reker/scampi. Vurderte asparges og spekeskinke, veldig lettvint og godt da Skulle til å foreslå melon og skinke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå