Gå til innhold

Omelett i langpanne - lages i forveien


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg skal ha 13 personer til frokost etter en fest på lørdag. Og det trenger å minst mulig jobb rundt det.

Jeg tenkte kanskje å lage en stor langpanne med omelett. Som jeg fyller med potetskiver og chorizo og litt ost. 
Men jeg skulle helst ha gjort hvert fall røra klar på torsdag, så den kan stå i kjøleskapet til lørdagmorgen og bare helles i forma.
Kappe klart alt annet så det bare er å strø over. Tror dere det kan funke? 

Eller er det noen som har noen andre forslag til god fyllesykefrokost som man trenger å gjøre minst mulig med?
Steke egg og bacon til 13 stykker gidder jeg ikke. Det gjorde jeg ifjor, og det tok evigheter. 

Anonymkode: ea499...12a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

4 timer siden, AnonymBruker skrev:

Men det er neimen ikke mange av dem som sier noe om hvor lenge ferdig omelettrøre holder seg i kjøleskapet, som er det jeg får inntrykk av at TS egentlig spør om.

TS: Jeg tror det skal gå helt bra, så lenge alt av redskap, boller etc. er skikkelig rent og kjøleskapet holder god temperatur. Rene eggehviter er ikke noe problem, de holder ganske lenge. Når jeg googler holdbarhet for egg uten skall virker det som det største problemet er at eggeplommene tørker ut etter et par dager, og det blir jo ikke noe problem her. Og alt annet du skisserer høres helt kurant ut. 

Anonymkode: 093f5...4a7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går helt fint å lage røren et par dager i forveien. Osten og pølser kan også rives/kuttes samtidig som du lager røren. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...