Gå til innhold

svidd grøt i panna


Rio

Anbefalte innlegg

Ja, jeg var dum og rørte litt for lite i grøten. Nå har jeg måtta skrapa i et tjukt svidd lag i bunnen av panna, men det er mye igjen. Er det stålull som er tingen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det er ikke sikkert at gryta tåler stålull. Et tips er å la den stå med vann i bunnen, og vaskemiddel til oppvaskmaskin hvis du har det. Det pleier å løse opp svidde lag i bunnen veldig godt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sett panna i bløt med såpe i vannet, og ikke bruk stålull i panna, det gjør at maten brenner seg lettere neste gang. Det blir små rifter som det kan svis i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Summa summarum: Ingen liker stålull. Ikke du, ikke gryten og ikke

den neste maten du skal lage i gryten. Best å prøve vanntrikset

først. (det gjør alltid jeg - gjerne en dag eller to)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

La den stå med vann og zalo et døgn før du gjør noe. Det gjør iallefall jobben lettere.

Det pleier jeg å gjøre. Og bruker en skrubb av plast etterpå, for å få bort alle rester. Jeg innbiller meg at plastskrubben er mer skånsom enn stålullen...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvordan fjerner du det med bakepulver' date=' da? Skrubber du med bakepulver, eller har det oppi kokende vann eller noe sånt?[/quote']

Har det i varmt vann og skrubber med oppvaskkosten. Bakepulver er omtrent ren Natrium :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...