Rio Skrevet 11. november 2004 #1 Del Skrevet 11. november 2004 Ja, jeg var dum og rørte litt for lite i grøten. Nå har jeg måtta skrapa i et tjukt svidd lag i bunnen av panna, men det er mye igjen. Er det stålull som er tingen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nessi Skrevet 11. november 2004 #2 Del Skrevet 11. november 2004 La den stå med vann og zalo et døgn før du gjør noe. Det gjør iallefall jobben lettere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dru Skrevet 11. november 2004 #3 Del Skrevet 11. november 2004 Det er ikke sikkert at gryta tåler stålull. Et tips er å la den stå med vann i bunnen, og vaskemiddel til oppvaskmaskin hvis du har det. Det pleier å løse opp svidde lag i bunnen veldig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 11. november 2004 #4 Del Skrevet 11. november 2004 Sett panna i bløt med såpe i vannet, og ikke bruk stålull i panna, det gjør at maten brenner seg lettere neste gang. Det blir små rifter som det kan svis i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 11. november 2004 #5 Del Skrevet 11. november 2004 Summa summarum: Ingen liker stålull. Ikke du, ikke gryten og ikke den neste maten du skal lage i gryten. Best å prøve vanntrikset først. (det gjør alltid jeg - gjerne en dag eller to) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Catus Skrevet 11. november 2004 #6 Del Skrevet 11. november 2004 La den stå med vann og zalo et døgn før du gjør noe. Det gjør iallefall jobben lettere. Det pleier jeg å gjøre. Og bruker en skrubb av plast etterpå, for å få bort alle rester. Jeg innbiller meg at plastskrubben er mer skånsom enn stålullen... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 11. november 2004 #7 Del Skrevet 11. november 2004 fifty fifty vann og salmiakk, la stå ute på verandaen over natten, vips......... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 11. november 2004 #8 Del Skrevet 11. november 2004 Jeg bruker å ha zalo-vann oppi og sette på kokeplaten,.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 11. november 2004 #9 Del Skrevet 11. november 2004 Bakepulver er genialt til å fjerne fastbrent mat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lidia Skrevet 12. november 2004 #10 Del Skrevet 12. november 2004 Hvordan fjerner du det med bakepulver, da? Skrubber du med bakepulver, eller har det oppi kokende vann eller noe sånt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 12. november 2004 #11 Del Skrevet 12. november 2004 Hvordan fjerner du det med bakepulver' date=' da? Skrubber du med bakepulver, eller har det oppi kokende vann eller noe sånt?[/quote'] Har det i varmt vann og skrubber med oppvaskkosten. Bakepulver er omtrent ren Natrium Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå