nessi Skrevet 11. november 2004 #1 Del Skrevet 11. november 2004 Første helgen i februar drar vi på nytt en gjeng fra jobben på tur til Trysil. I den forbindelse er vi en baksetegjeng som har begynt med at en av oss skal lage mat til alle i baksetet (5 personer). Det skal være noe lett, for vi spiser pølser eller burgere når vi kommer på hytta, men noe mat må man ha før kl. 20 på kvelden. De to siste årene har det vært kylling og kyllingvinger på menyen, og i år er det da min tur. Hva skal jeg lage? Har et par alternativ: * spekemat, potetsalat, eggerøre og loff * ferdigrenskede reker, fiskepudding, salat, loff, majones, remolade * salat med røkt skinke, pasta og div salat, tomat.... Noen som har noen andre ideer? Det må kunne spises på en papptallerken i baksete på bussen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 11. november 2004 #2 Del Skrevet 11. november 2004 Pastasalat? baguetter fylt med et eller annet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nessi Skrevet 11. november 2004 Forfatter #3 Del Skrevet 11. november 2004 Det skal være noe annet enn baguetter .. det kan vi kjøpe i kantina før vi drar - vil ha litt stil på det..heheheh Har tenkt litt på ost, kjeks og rødvin Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå