AnonymBruker Skrevet 2. august 2016 #1 Skrevet 2. august 2016 Når man krysser bort noen eller velger not interested og de havner på den lista med slettede brukere, da skal man jo ikke cross paths med dem igjen, men er det sånn at bare jeg ikke ser dem da? Hvis jeg har krysset ut dem.. vil jeg fortsatt vises for dem? Når vi møtes.. Anonymkode: 69fa4...a81
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå