AnonymBruker Skrevet 23. juni 2016 #1 Skrevet 23. juni 2016 Kan denne vennen fortsatt se min story da?? Hva er forskjell på å slette noen og blokkere? Anonymkode: 2cb18...921
AnonymBruker Skrevet 23. juni 2016 #2 Skrevet 23. juni 2016 Noen som vet?? Blir såå glad for svar! ☺ Anonymkode: 2cb18...921
AnonymBruker Skrevet 23. juni 2016 #4 Skrevet 23. juni 2016 Du kan også beholde personer på vennelista, men fjerne de fra MyStory. Dette gjør du ved å gå på innstillinger for MyStory og endre settingen her for hvem som kan se. Jeg gjør det med de som bare ser på min story uten å sende noe tilbake. Anonymkode: d139b...6df 1
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2016 #5 Skrevet 25. juni 2016 Den 23. juni 2016 at 22.44, AnonymBruker skrev: Du kan også beholde personer på vennelista, men fjerne de fra MyStory. Dette gjør du ved å gå på innstillinger for MyStory og endre settingen her for hvem som kan se. Jeg gjør det med de som bare ser på min story uten å sende noe tilbake. Anonymkode: d139b...6df rart gjort av det da, tror det er rimelig normalt å ikke svare på hver eeeeeneste story man ser. Anonymkode: 05e8c...ac6
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå