Gjest Plonk ikke innlogget Skrevet 3. november 2004 #1 Del Skrevet 3. november 2004 Har noen oppskrift på agurksalat (med eddik)? Har prøvd å gjøre det "på feelingen" før, men mislyktes voldsomt... Plonk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
natasha Skrevet 3. november 2004 #2 Del Skrevet 3. november 2004 Jeg tar i litt og litt eddik etterhvert, samt sukker. Du kan også tilsette litt vann hvis du vil, men som regel holder det lenge med vannet som kommer fra agurken. Begynn med en kork eddik + to spiseskjeer sukker, og smak til etterhvert. (Husk at det må stå litt også). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 3. november 2004 #3 Del Skrevet 3. november 2004 Det var en litt sånn "på feelingen"-oppskrift... Noen andre som har en litt mer spesifikk? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
natasha Skrevet 3. november 2004 #4 Del Skrevet 3. november 2004 Joda - det var jo egentlig det. Men det er ikke vanskelig - lover! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 3. november 2004 #5 Del Skrevet 3. november 2004 OK, hva slags eddik bruker du da? Jeg har både eplesidereddik, hvitvinseddik og balsamico i kjøleskapet, hva er best? Plonk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
natasha Skrevet 3. november 2004 #6 Del Skrevet 3. november 2004 Hmm..heter den ikke bare Eddik 7% da, tro? Gjennomsiktig flaske og grønn kork iallefall. Kan sjekke når jeg kommer hjem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 3. november 2004 #7 Del Skrevet 3. november 2004 Kan du bruke Tinas mormorsdressing Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 3. november 2004 #8 Del Skrevet 3. november 2004 Jeg pleier å bruke 1 del 7% eddik og to deler vann. Det synes jeg blir passe dersom agurken er "tørket" litt på forhånd (pleier å la den stå med saltstrø på i 20-30 minutter) En god del sukker - kan ikke helt anslå mengden, smak til med salt og pepper Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
anine Skrevet 3. november 2004 #9 Del Skrevet 3. november 2004 Jeg pleier å bruke 1/2 dl vann og 2 ss eddik og 2 ss sukker. (Vanlig 7% eddik). Det er en oppskrift fra en gammel kokebok og jeg synes den blir god. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krølltoppen Skrevet 3. november 2004 #10 Del Skrevet 3. november 2004 Jeg pleier å bruke 1/2 dl vann og 2 ss eddik og 2 ss sukker. (Vanlig 7% eddik). Det er en oppskrift fra en gammel kokebok og jeg synes den blir god. Den bruker jeg også. I tillegg har jeg i bittelitt salt og bittelitt pepper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 4. november 2004 #11 Del Skrevet 4. november 2004 Lik mengde vann, eddik og sukker. F.eks 2 ss av hver. Pluss litt salt og pepper. Bruk lunkent vann for da løser sukkeret seg opp lettere. nero Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miss Angelina Skrevet 5. november 2004 #12 Del Skrevet 5. november 2004 lik mengde vann,eddik og sukker. pluss litt salt og pepper, jeg pleier også og ha oppi litt ny presset sitronsaft... det setter litt mer smak, og det smaker godt.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå