Gjest Anonymous Skrevet 1. november 2004 #1 Del Skrevet 1. november 2004 Jeg var på en slags matkveld for noen uker siden, og da var det noen som lagde taco. De blandet en del av tlbehøret i selve kjøttet. Er det noen av dere som pleier å gjøre dette? Jeg har aldri sett det før, og syntes det varitt rart. De blanda bla.a mais og paprika tror jeg det var i kjøttet..Skal dette i såfall blandes i før krydderet eller etter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 1. november 2004 #2 Del Skrevet 1. november 2004 Spiller liten rolle om man har i grønnsakene før eller etter kryddermixen. MEN - grønnsakene i kjøttdeigen??? Nei takk! Jeg foretrekker å komponere min egen taco med grønnsaker og kjøtt etter ønske! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 1. november 2004 #3 Del Skrevet 1. november 2004 Ja, de hadde det. Men tomater og agurk og sånn var for seg da, det var bare mais, purre og paprika tror jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madam Felle Skrevet 1. november 2004 #4 Del Skrevet 1. november 2004 Jeg blander i de grønnsakene jeg vet alle spiser, og som jeg da kan lure i minsten. For elelrs spiser ikke han grønnsaker i det hele tatt. Derfor blander jeg i: purre, paprika og løk i kjøttet. Og de andre tingene serveres ved siden av. Krydrer kjøttet før jeg heller i grønnsakene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 1. november 2004 #5 Del Skrevet 1. november 2004 Aha, det var akkurat sånn jeg mente, takker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 1. november 2004 #6 Del Skrevet 1. november 2004 Vi bruker av og til å ha paprikaen i kjøttdeigen. Da putter vi den i før vi har i kryddermiksen slik at paprikaen også blir litt stekt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 1. november 2004 #7 Del Skrevet 1. november 2004 Det hender at jeg blander mais og paprika i kjøttet. Løken steker jeg alltid sammen med kjøttet. Grunnen er ganske enkel: Mindre oppvask og varmere mat. Synes at taco har en tendens til å bli kald innen den havner i munnen pga alt det kalde tilbehøret. Det er fint å slippe de 2-3 ekstra skålene med ting og tang også. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå