Gå til innhold

Taco


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Jeg var på en slags matkveld for noen uker siden, og da var det noen som lagde taco. De blandet en del av tlbehøret i selve kjøttet. Er det noen av dere som pleier å gjøre dette? Jeg har aldri sett det før, og syntes det varitt rart. De blanda bla.a mais og paprika tror jeg det var i kjøttet..Skal dette i såfall blandes i før krydderet eller etter?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Spiller liten rolle om man har i grønnsakene før eller etter kryddermixen.

MEN - grønnsakene i kjøttdeigen??? Nei takk!

Jeg foretrekker å komponere min egen taco med grønnsaker og kjøtt etter ønske!

Gjest Anonymous
Skrevet

Ja, de hadde det. Men tomater og agurk og sånn var for seg da, det var bare mais, purre og paprika tror jeg.

Gjest Madam Felle
Skrevet

Jeg blander i de grønnsakene jeg vet alle spiser, og som jeg da kan lure i minsten. For elelrs spiser ikke han grønnsaker i det hele tatt. Derfor blander jeg i: purre, paprika og løk i kjøttet. Og de andre tingene serveres ved siden av.

Krydrer kjøttet før jeg heller i grønnsakene.

Gjest Anonymous
Skrevet

Aha, det var akkurat sånn jeg mente, takker :P

Skrevet

Vi bruker av og til å ha paprikaen i kjøttdeigen. Da putter vi den i før vi har i kryddermiksen slik at paprikaen også blir litt stekt.

Skrevet

Det hender at jeg blander mais og paprika i kjøttet. Løken steker jeg alltid sammen med kjøttet.

Grunnen er ganske enkel:

Mindre oppvask og varmere mat.

Synes at taco har en tendens til å bli kald innen den havner i munnen pga alt det kalde tilbehøret.

Det er fint å slippe de 2-3 ekstra skålene med ting og tang også.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...