Teardrop Skrevet 5. mai 2016 #1 Skrevet 5. mai 2016 Til dere som hade fri bar, hvordan løste dere det? Satte dere alt i et kjøleskap som folk forsynte seg fra? Hadde dere bartender i en krok som serverte? Hvilke drinker valgte dere? Tenker at 2-3 valg er mer enn nok mtp at personen bak baren skal servere øl, cider, vin osv også!
Pearl2.0 Skrevet 5. mai 2016 #2 Skrevet 5. mai 2016 1 time siden, Teardrop skrev: Til dere som hade fri bar, hvordan løste dere det? Satte dere alt i et kjøleskap som folk forsynte seg fra? Hadde dere bartender i en krok som serverte? Hvilke drinker valgte dere? Tenker at 2-3 valg er mer enn nok mtp at personen bak baren skal servere øl, cider, vin osv også! Vi hadde bartender ja, han koste seg med jobben. Øl, vin, sprit, drinker😊 er en liten bar i lokalet!
AnonymBruker Skrevet 5. mai 2016 #3 Skrevet 5. mai 2016 Vi hadde bryllupet i et lokale som hadde alt, så vi slapp å tenke på sånt. Har vært i bryllup både med selvforsyning og bartender, og anbefaler bartender. Ble veldig rotete når ingen hadde ansvaret, i tillegg tok folk mye mer enn de hadde gjort ellers, så noen var drita rimelig fort. I forhold til hvilke drinker som bør tilbys kommer det an på erfaringen til bartenderen, men lønner seg å holde det forholdsvis enkelt, til drinker som ikke krever så mye utstyr og fancy blandevann :-) Anonymkode: ffe7e...9c6
AnonymBruker Skrevet 9. mai 2016 #4 Skrevet 9. mai 2016 Hadde bardisk, en av servitørene tok seg av denne. Hadde de vanligste ingrediensene, og gjesten fikk det de ønsket. Anonymkode: 7563a...ee0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå