Gjest Jalla jalla Skrevet 27. oktober 2004 #1 Del Skrevet 27. oktober 2004 Har en masse egg som skulle vært brukt opp. Noen som har tips til noe jeg kan lage....helst ikke kaker og slikt. Kanskje noe middagsmat?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 27. oktober 2004 #2 Del Skrevet 27. oktober 2004 Suffle er genialt. Da går det lett med fire-fem egg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Genevieve Skrevet 27. oktober 2004 #3 Del Skrevet 27. oktober 2004 Omelett, stekt ris med egg og vårløk, vaffelrøre, pannekakerøre? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dina Skrevet 27. oktober 2004 #4 Del Skrevet 27. oktober 2004 Eggedosis er jo godt...! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 27. oktober 2004 #5 Del Skrevet 27. oktober 2004 Eggeplommer kan du bruke til å lage iskrem, så kan du fryse eggehvite og spare til en annen gang. Jamie Oliver's Brunchbrød er flott til dette. Bruk en vanlig gjærdeig av 1 kg mel som du deler i to og kjevler ut til rektangler. Fordel 16 (jepp, 16) hardkokte egg i skiver over begge sammen med skiver av parmaskinke, revet parmesan, skiver av mozzarella, hakket basilikum og hakkede soltørkede tomater. Rull sammen og form til en sirkel som stekes ved 180 grader i ca 35 minutter. Kjempegodt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillesøster Skrevet 27. oktober 2004 #6 Del Skrevet 27. oktober 2004 http://www.egg.no/Article.aspx?artid=9457&...id=4582&mnu4id= Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Marina75 Skrevet 28. oktober 2004 #7 Del Skrevet 28. oktober 2004 Lag stor posjon med vafelrøre eller pannekakerøre. Kjempegreit å har i frysen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sommerfugl83 Skrevet 28. oktober 2004 #8 Del Skrevet 28. oktober 2004 Noe jeg er veldig glad i er eggeboller eller melboller heter det kanskje.... Visp egg og bland inn mel og salt/pepper. Lag små boller med to skjeer. Kok buljong/suppe med grønnsaker/kjøtt/pølse og legg bollene oppi. Litt avhengig av hvor mye kjøtt/grønnsaker du har i,men jeg regner ca 2egg per pers. Obs! Disse bollene sveller mye og gryta du bruker blir aldri for stor! Bollene "vokser"nesten ut av kjelen :o Skal se om jeg finner noen oppskrift på dette, gjør det alltid bare slik mamma gjorde det jeg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sommerfugl83 Skrevet 28. oktober 2004 #9 Del Skrevet 28. oktober 2004 Her er en oppskrift ihvertfall... http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift13635.asp I denne oppskriften brukte de jo ikke så mye egg, men sånn som det er t hjemme hos oss er det kjøttet som blir liggende igjen i gryta og alle bollene borte. Så ville nok laget fler eggeboller jeg.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå