Gjest Jalla jalla Skrevet 27. oktober 2004 #1 Skrevet 27. oktober 2004 Har en masse egg som skulle vært brukt opp. Noen som har tips til noe jeg kan lage....helst ikke kaker og slikt. Kanskje noe middagsmat??
Gjest gjest1 Skrevet 27. oktober 2004 #2 Skrevet 27. oktober 2004 Suffle er genialt. Da går det lett med fire-fem egg.
Gjest Genevieve Skrevet 27. oktober 2004 #3 Skrevet 27. oktober 2004 Omelett, stekt ris med egg og vårløk, vaffelrøre, pannekakerøre?
Arkana Skrevet 27. oktober 2004 #5 Skrevet 27. oktober 2004 Eggeplommer kan du bruke til å lage iskrem, så kan du fryse eggehvite og spare til en annen gang. Jamie Oliver's Brunchbrød er flott til dette. Bruk en vanlig gjærdeig av 1 kg mel som du deler i to og kjevler ut til rektangler. Fordel 16 (jepp, 16) hardkokte egg i skiver over begge sammen med skiver av parmaskinke, revet parmesan, skiver av mozzarella, hakket basilikum og hakkede soltørkede tomater. Rull sammen og form til en sirkel som stekes ved 180 grader i ca 35 minutter. Kjempegodt!
Lillesøster Skrevet 27. oktober 2004 #6 Skrevet 27. oktober 2004 http://www.egg.no/Article.aspx?artid=9457&...id=4582&mnu4id=
Marina75 Skrevet 28. oktober 2004 #7 Skrevet 28. oktober 2004 Lag stor posjon med vafelrøre eller pannekakerøre. Kjempegreit å har i frysen.
Sommerfugl83 Skrevet 28. oktober 2004 #8 Skrevet 28. oktober 2004 Noe jeg er veldig glad i er eggeboller eller melboller heter det kanskje.... Visp egg og bland inn mel og salt/pepper. Lag små boller med to skjeer. Kok buljong/suppe med grønnsaker/kjøtt/pølse og legg bollene oppi. Litt avhengig av hvor mye kjøtt/grønnsaker du har i,men jeg regner ca 2egg per pers. Obs! Disse bollene sveller mye og gryta du bruker blir aldri for stor! Bollene "vokser"nesten ut av kjelen :o Skal se om jeg finner noen oppskrift på dette, gjør det alltid bare slik mamma gjorde det jeg...
Sommerfugl83 Skrevet 28. oktober 2004 #9 Skrevet 28. oktober 2004 Her er en oppskrift ihvertfall... http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift13635.asp I denne oppskriften brukte de jo ikke så mye egg, men sånn som det er t hjemme hos oss er det kjøttet som blir liggende igjen i gryta og alle bollene borte. Så ville nok laget fler eggeboller jeg....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå