summer25 Skrevet 27. oktober 2004 #1 Del Skrevet 27. oktober 2004 Kan noen fortelle meg hva dette er? Bruker endel amerikanske oppskrifter, men har ennå ikke funnet ut hva det norske "alternativet" er.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zim-zum Skrevet 27. oktober 2004 #2 Del Skrevet 27. oktober 2004 Shortening betyr visst matfett. Short kan bety sprø, porøs når det dreier seg om bakverk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 27. oktober 2004 #3 Del Skrevet 27. oktober 2004 Kan noen fortelle meg hva dette er? Bruker endel amerikanske oppskrifter' date=' men har ennå ikke funnet ut hva det norske "alternativet" er....[/quote'] Kort beskrevet her: http://www.matoppskrift.no/sider/Leksikon.asp?ID=S Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Catlin Skrevet 27. oktober 2004 #4 Del Skrevet 27. oktober 2004 "crisco" er det vi bruker i våre amerikanske oppskrifter som har shortening. Her i Oslo området får vi kjøpt det bl.a på ultra. Kanskje det finnes en butikk som kan bestille dette til deg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå