Gå til innhold

Oppskrift til gulrotkake


Bisma

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gulrotkake

180 g Sukker

2 egg

130 g Hvetemel

1 ts Natron

1 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

1 ts kanel

1 ts olje

300 g Revne gulrøtter

Pisk eggedosis av egg og sukker. Bland inn kanel, vaniljesukker, olje, mel, natron og bakepulver. Tilsett gulrøttene.

Stekes på 175 grader i ca 40 min. (I avlang brød form)

Glasur

50 gr Mykt smør

1 ts vaniljesukker

125 gr Melis

1 pk philadelphia ost

Blandes!

Og denne kaken er kjempe god og kalorifattig. Pr 100gr er det 175 Kcal. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er en annen oppskrift du kan prøve. Den er nyyyydelig, og holder seg saftig leeeeeeenge.

270 g egg

500 g sukker

330 g hvetemel

2 ts natron

2 ts kanel

2 ts vaniljesukker

270 g smeltet meieri smør

280 g revet gulrot

*egg og sukker til eggedosis

*sikt alt det tørre og vend i

*tilsett revet gulrot

*tilsett smeltet smør

*ha i smurt form, og stek ved 170-180*C i 30-45 min

Jeg bruker bare å drysse melis over før servering, for jeg liker ikke glasur med kremoster og sånne ting.

BON APETITT!! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Her er min favoritt, den er fantastisk :sjarmor::sjokk: :o

4 Egg

4,6 dl sukker

Piskes til eggedosis

Tilsett:

2,3 dl. soyaolje

4,6 dl. hvetemel

1 tsk. vaniljesukker

2 tsk. Natron

1 tsk. kanel

6,9 dl. finraspet gullerot

Kaken stekes på 175 grader i 1 1/2 time

Fyll:

1 pk. Philaldelphiaost

50 gram smør

Smeltes på svak varme

Tilsett 100-200 gram melis.

Fyllet has på etter at kaken er avkjølt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er min favoritt, med valnøtter og rosiner..

200g smør

31/3dl brunt sukker

3 egg

2ts kanel

3dl mel

2 ts bakepulver

300g raspa gulerøtter

75g hakkede valnøtter

11/2dl rosiner

Glasur:

200g naturell fløteost

2 ss vann

1 dl melis

2ts revet sitronskall

2ts sitronsaft

Visp smør,sukker og egg godt. Bland mel,kanel og bakepulver og vend det i skiftvis med gulerøtter, valnøtter og rosiner.

Stek i 22 cm form midt i ovnen ved 175 grader i ca 60 min.

Bland alt til glasuren og smør på kaken når den er kald.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk, :D Englpuse for den deilige kake oppskrift,nå kan jeg bake den med valnøtt minus rosiner.

Det er denne gulrotkake oppskriften jeg har ventet på .Nå kan jeg endelig spise GULROTKAKE :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Husmora

Ehh, dere som har gitt oppskrifter på Gulrotkake, kan ikke dere vææære så snill å skrive hvor stor form dere bruker? :) Er ikke så inne på det med baking, så jeg må ha alt inn med teskje :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...