la_luz Skrevet 17. oktober 2004 #1 Del Skrevet 17. oktober 2004 Bakte 4 brød av typen ingers rugbrød. Det som jeg ikke fryste ned gikk fint å skjere i kansje litt smuldrete. De jeg har tatt opp fra frysern er det helt umulig å få en hel skive av det blir bare smuler. HJELP! Brødet er jo så godt, så jeg vil fortsette å spise det, men akkurat nå går det bare å spise med skje. :cry: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 17. oktober 2004 #2 Del Skrevet 17. oktober 2004 Har også en oppskrift på brød som blir smuldrete med en gang jeg fryser det. må ha et eller annet med frysingen å gjøre.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå