Gå til innhold

Ingers Rugbrød (smuldre, smuldre)


la_luz

Anbefalte innlegg

Bakte 4 brød av typen ingers rugbrød. Det som jeg ikke fryste ned gikk fint å skjere i kansje litt smuldrete. De jeg har tatt opp fra frysern er det helt umulig å få en hel skive av det blir bare smuler. HJELP!

Brødet er jo så godt, så jeg vil fortsette å spise det, men akkurat nå går det bare å spise med skje. :cry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har også en oppskrift på brød som blir smuldrete med en gang jeg fryser det. må ha et eller annet med frysingen å gjøre..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...