Gå til innhold

Beste tacokrydder


Hvilket tacokrydder er best?  

20 stemmer

  1. 1. Hvilket er best?

    • Santa Maria
      9
    • Odel Paso
      4
    • Annet merke (spesifiser i tråden)
      6
    • De er like gode
      1


Anbefalte innlegg

Skrevet

Santa Maria eller Odel Paso?

Anonymkode: 63b27...d47

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det man lager selv

  • Liker 4
Skrevet

Lager man det selv er jo det helt klart best! Men Old el paso er best av kjøpevariantene.

Skrevet

http://shop.soma.no/Search?q=krydder

Sverger til disse. Økologiske og ikke bestrålt (for den som er opptatt av sånt) men for meg er det den rene, fantastiske smaken jeg får av å blande Taco og Chili. Ca to ss med chili og 1 med taco = perfect!

Skrevet

Jeg sverger vel også til Old el paso av det man kjøper. 

Skrevet
9 minutter siden, bailey skrev:

Lager man det selv er jo det helt klart best! 

Selvfølgelig, hvis man har skills vel å merke. 

Anonymkode: 63b27...d47

Gjest Lady Mondegreen
Skrevet

Jeg krydrer på frihånd. Mye spisskummin, gjerne korianderfrø, paprikapulver (både vanlig og røkt), hvitløk, cayenne, kanskje litt urter ... Namsi!

Skrevet

Altså det beste er jo hjemmelaget, det bruker jeg oftest. Men om jeg skal kjøpe ferdig pose så kjøper jeg santa maria, nekter å spise det andre tullet. Eksen min trodde i mange år han ikke likte fajitas, men han hadde spist fajitas med old el paso merket. Old el paso sin krydderpose for taco er ok, old el paso sin krydderpose for fajitas er båss.

Skrevet

Av det i butikk liker jeg nå Sticky fingers sitt best. Santa Maria har alltid gitt meg kløe i halsen, så er noe jeg ikke tåler i den.

Anonymkode: 175d6...e39

Skrevet
21 timer siden, Dolly-Duck skrev:

Old el paso sin krydderpose for taco er ok, old el paso sin krydderpose for fajitas er båss.

Enig. 

Anonymkode: 63b27...d47

Skrevet
22 timer siden, AnonymBruker skrev:

Selvfølgelig, hvis man har skills vel å merke. 

Anonymkode: 63b27...d47

Det trengs særdeles lite skills for å blande noen krydder i en skål....

Anonymkode: 304e8...5bd

  • Liker 5
Skrevet
22 timer siden, AnonymBruker skrev:

Santa Maria eller Odel Paso?

Anonymkode: 63b27...d47

Santa Maria hadde tidligere et tacokrydder som var mer "smokey" i smaken, jeg ser ikke det mer. Bort fra sortimentet antageligvis.

Skrevet

Å krydre tacokjøttet selv var vel noe av det første jeg lærte meg da jeg ble interessert i matlaging.

Kajennepepper, paprika, spisskummin i like deler, så er man der. 

Anonymkode: 7b760...5f8

Skrevet
9 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det trengs særdeles lite skills for å blande noen krydder i en skål....

Anonymkode: 304e8...5bd

Kunnskap, da. Går dårlig om man bruker feil krydder. 

Anonymkode: 63b27...d47

Skrevet
Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev:

Går dårlig om man bruker feil krydder. 

Skal jeg lære deg enkelt tacokrydder?

Spisskummin, kajennepepper og paprika i like deler, hvitløk om du liker det. 

Anonymkode: 7b760...5f8

  • Liker 2
Skrevet

Old el paso tacokrydder

  • Liker 1
Skrevet

Jeg takler ikke tacokrydder i poser fra butikken, selv om jeg liker taco. Altfor mye salt for meg. Enig i at kanjenne, spisskummin, hvitløk (helst fersk og hakket) og paprika er mye bedre. Hiver gjerne oppi litt annet også. F.eks synes jeg at hakket chilipepper er bedre enn kajenne i pulverform. Alt som IKKE er pulver er godt. Utenom spisskummin kanskje.

  • Liker 2
Skrevet
7 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kunnskap, da. Går dårlig om man bruker feil krydder. 

Anonymkode: 63b27...d47

Hett tips: Google it. ;)

Anonymkode: 304e8...5bd

  • Liker 3
Skrevet

Santa Maria (Orginal) er det eneste tacokrydderet som er godt. Synes ikke hjemmelaget er noe særlig. Helt greit, men ingen høydare. 

Mvh Yvonne :heiajente: 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...