Frk Doodad Skrevet 13. oktober 2004 #21 Del Skrevet 13. oktober 2004 Tynn bunn! God tomatsaus, spekeskinke, annanas og ost er nok synes jeg ettersom spekeskinke er så smakfult i seg selv. Bruker gjerne Mozerella! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tristessa Skrevet 13. oktober 2004 #22 Del Skrevet 13. oktober 2004 Sjukt mye med i Kvinner mot maiskorn (nesten et litt kult bokstavrim inni der også, bokstavrim liker vi!) jeg også! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 13. oktober 2004 #23 Del Skrevet 13. oktober 2004 Jeg er med! Hvilken grusomhet! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nessi Skrevet 14. oktober 2004 #24 Del Skrevet 14. oktober 2004 JA til mais! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 14. oktober 2004 #25 Del Skrevet 14. oktober 2004 JA til mais! :kysse: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 14. oktober 2004 #26 Del Skrevet 14. oktober 2004 :kysse: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 15. oktober 2004 #27 Del Skrevet 15. oktober 2004 Takker for alle innspill. Laget en pizza i kveld med en par-tre årstider - dvs jeg prøvde litt forskjellig av det som ble foreslått. Norzola, druer og cashewnøtter har jeg aldri hatt på en pizza før. Det smakte virkelig bra. Halvparten hadde ruccola på topp, mens den andre hadde fersk basilikum. Hadde en tomtatsaus på først (hakkete tomater, tomatpuré, olivenolje, salt, pepper, div tørket krydder og fersk hvitløk) Alt dette på en tynn bunn av vanlig deig som jeg hadde en en teskje tørket basilikum i. Ingen mais idag, men det synes jeg er helt ok på pizza med kjøttdeig og tykkere bunn. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 15. oktober 2004 #28 Del Skrevet 15. oktober 2004 Liker ikke mais på pizza selv, men jeg gidder da ikke stigmatisere de som bruker det som matduster og harryer! Ble helt bestemt på å lage pizza i morgen, har visst en parmaskinke liggende som jeg sikkert burde ha brukt snart. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå