AnonymBruker Skrevet 28. januar 2016 #1 Skrevet 28. januar 2016 Lenge siden vi har hatt det. Hvordan serverer dere det? Sånn bortsett fra ulike typer kjøtt. Anonymkode: cdb94...04f
Gjest Genevieve Skrevet 28. januar 2016 #2 Skrevet 28. januar 2016 Fondue er litt sånn, alle har en hjemme men ingen vet egentlig helt hvordan man gjør det.
Snuppeluppen Skrevet 28. januar 2016 #3 Skrevet 28. januar 2016 Vi har fløtegratinerte poteter. Babymais, squash, champignon, taffel-ost, paprika og sjalottløk. (Føler jeg glemmer noe her) Vi har de 6 fondue-sausene man får kjøpt i butikken, og i tillegg lager vi en utrolig god dressing/dip. Blander rømme, majones hvitløk og sitronsaft. (Føler jeg glemmer noe her også )
Hulderen Skrevet 28. januar 2016 #4 Skrevet 28. januar 2016 Kjøtt i terninger, løk og paprika. Ulike fonduesauser. Pariserloff til. Oppi fonduen bruker vi druekjerneolje. Varmer opp gryta på ovnen først. Underveis holdes varmen ved hjelp av rødsprit i brenner under gryta. En fonduegaffel til hver. Rødvin å drikke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå