Desember
Hei, da var vi inne i ny tid, og adventstiden, da vi venter på det lille barn som skal bli født i Betlehem. Mye annet enn det har det ikke skjedd siden jeg skrev innlegget om hjemmetattovering. I dag har jeg prøvet meg på en Cremè Brùleè oppskrift som jeg fant på nettet. Jeg måtte teste oppskriften før jul fordi jeg har fått ønske i fra min far om at han hadde lyst på den desserten til jul. Så har jeg både sett og hørt at det var så vanskelig å lage Cremè Brùleè men det var faktisk ikke så vanskelig. Jeg kikket på nettet for å lete etter ildfaste skåler, fordi Cremè Brùleè skal inn i ovnen i 40 min. Så jeg fant noen skåler på Kitchn, men de var så lave selv om de var billige så fikk jeg en god pris på 6 hjerte skåler til 149,- og det var en grei pris så jeg kjøpte de. Den oppskriften som jeg testet ut skulle det være 5 dl fløte i, jeg synes at det var for mye fløte å kaste bort dersom forsøket skulle være mislykket. Så jeg halverte oppskriften, og jeg greide å fylle 4 former. Så alle i familien fikk en smak, og Cremè Brùleè`n ble godkjent, jeg skal prøve å lage Sufflè også, men må stekes kanskje like etter at man er ferdig med middagen, fordi at den skal serveres rett fra ovnen. Jeg så på Masterchef Norge at de lagde vanilje sufflè og det er ganske omfattende, du har vaniljerøren, og så skal du ha marengs i. I tillegg til at det skal røres forsiktig i, så når du steker den så skal du ikke åpne ovnen. Det som skjer da er at hele Sufflè'en synker sammen. Jeg gleder meg virkelig til å prøve Sufflè'en! Jeg elsker å bake kaker, jeg har fått samlet en del utstyr i løpet av dette året!
Hvis noen har forslag på hva jeg kan lage så bare rop ut, jeg liker utfordringer :D
Mvh
Lillepro
0 kommentarer
Anbefalte kommentarer
Det er ingen kommentarer å vise.