Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 448

Trøtt trøtt trøtt


Gjest

1 264 visninger

Guri så trøtt jeg er :Gjesp: Det var min tur til å stå opp i dag. Og Storesøster våkna litt for tidlig. 6.40 var hun klar for å stå opp. Ellers har hun sovet til nærmere 7.30 med mindre vi vekker henne, men altså ikke i dag. Så da var det bare å stå opp. Og når jeg var så dum å sitte oppe til etter klokka 1 i natt og lese, da sier det seg selv at jeg gjesper ganske heftig her nå. Ble sittende oppe sammen med Harry Potter. Har hatt en lite opphold i lesinga (leser den engelske utgave, altså er det jo en stund siden jeg begynte), men nå de siste dagene har jeg lest masse. Og i går skulle jeg liksom bare lese litt til og litt til, og så måtte jeg lese helt til slutten da. Ja ja, nå får jeg svi. Men den var bra da. Slutten altså. Gleder meg allerede til neste bok :) I går var vi med jentene på åpen dag på NRK. Kjempemorsomt! Storesøster var helt betatt av Jon Kristian fra "Midt i planeten". Hun elsker det programmet. Og i går fikk hun det altså live. Toppers :icon_razz: Christine fra "Stå opp" var også en hit. Storesøster overraska stort med å gå fram og la seg intervjue av Christine. Alle barna som ville fikk stille seg foran kamera til et lite intervju. Storesøster er ofte litt sjenert fremmede settinger og med fremmede folk, men neida, hun skulle intervjues. Så hun fortalte villig hva hun heter, hvor gammel hun er og hvilken barnehage hun går i. Morsomt :-D Hva skal vi så gjøre i dag? Tja, ikke godt å si. Mulig vi drar på svømming sammene med et vennepar litt utpå formiddagen. Vi er i alle fall invitert. Nå er det jo bare det da, at Tromsø ikke har noe bra badeanlegg. Så det blir å dra i knøttebassenget på kurbadet. Ikke det helt store, men men. Bedre enn ingenting. Og i ettermiddag får vi besøk. Det blir koselig. Da skal vi bake rundstykker og kose oss med det og noe godt å drikke. Og så tenker jeg det blir tidlig kveld i Nala-heimen. Men det sier jeg jo ofte da. Og det blir sjeldent sånn... :sjenert:

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Shit, har du ikke lest HP ferdig før nå? Jeg slukte boka på et par dager og hadde forhåndsbestilt så jeg fikk den i posten og gode greier. Men det VAR bra, jeg blir helt sprø av slutten, den kan jo tolkes i alle mulige retninger.

Men nå må jeg returnere til pensum igjen. Ha fin søndag!

Lenke til kommentar

Bare innom for å si god natt - tidlig kveld på denne damen etter festligheter både fredag og lørdag kveld.....

Ha en fin uke!

Lenke til kommentar
Shit, har du ikke lest HP ferdig før nå? Jeg slukte boka på et par dager og hadde forhåndsbestilt så jeg fikk den i posten og gode greier. Men det VAR bra, jeg blir helt sprø av slutten, den kan jo tolkes i alle mulige retninger.

Men nå må jeg returnere til pensum igjen. Ha fin søndag!

Heia på deia!

Jepp, jeg har vært treg med Harry Potter denne gangen. Fikk et kjempelangt opphold i lesinga sånn midt i. Ikke for at boka var kjedelig eller noe, men fordi jeg liksom aldri fikk satt meg ned i fred og ro med Harry. Men men, når jeg først kom i siget igjen, var jeg jo ikke til å stoppe da. Og jeg sier som deg, slutten var til å bli sprø av. Gleder meg SÅNN til siste boka. Bare synd vi må venten så leeeeenge.

Koselig at du stikker innom bloggen min :klem:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...