Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 438

Prioriteringer


Gjest

1 138 visninger

Jeg er inne i en periode nå hvor internett havner langt nede på prioriteringslista. Derav de sjeldne besøkene i både min egen og andres blogg, og i andres dagbøker. Men for kor å oppsummere uka som gikk: Jeg stortrives med å være tilbake på jobb igjen :icon_razz: Jeg har allerede klart å omstille holdet mitt fra hjemmetilværelsen og tilbake til jobbmodus. Det tok noen dager da, men nå er jeg mer eller mindre i gang igjen. Eller, helt i gang er jeg vel ikke før etter nyttår, når ferien min er over (tar tre uker i slutten av desember). Det er da jeg skal i gang med en del prosjektjobbing også, så det blir spennende. Gleder meg masse til 2006. Tror det blir et interessant år jobbmessig. Storesøster koser seg i barnehagen. Eller vi har hatt et par morgenen hvor avskjeden har vært tøff. Damen som er hennes kontantvoksen på avdelinga fortalte oss tidlig at ungene som regel får en reaksjon etter en måneds tid i barnehagen eller så. For Storesøsters del har det tatt lenger tid siden hun bare har gått i halv plass. Men nå er vi der da, med gråt og tristhet over å bli forlatt på morgenen. Men vi vet at det går fort over. Det har de ansatte fortalt oss. Og når jeg kommer for å hente henne på ettermiddagen, da vil hun ikke være med hjem. Det tar jeg som et godt tegn :) Lillesøster og pappaen koser seg hjemme. Her om dagen var de ute og trilla, og det var stor stas for dem begge to. Og pappaen har faktisk tatt et tak i forhold til husarbeidet, så nå til helga er huset så ryddig som det ikke har vært på lenge :icon_razz: Jeg har tatt et tak på ettermiddagstid jeg også da, men jeg er overraska over at gubben har gjort såpass som han har gjort de siste par dagene her hjemme. Han tør vel ikke annet ;) I helga har vi besøk. Av svigermor og familien. Svigermor tar med seg Storesøster på teater i ettermiddag. Putti Plutti Pott står på plakaten. Svigermor, (adoptiv)sønnen hennes på 7 år og Storesøster er de som skal. De gleder seg masse! Selv kjenner jeg at jeg faktisk er litt sliten av alt dette besøket vi har hatt i det siste. Forrige helg hadde vi jo fri. Men før det var det besøk to helger på rad. Og nå igjen er det besøk. Neste helg skal gubben bort i forbindelse med jobben hele helga, så jeg tar jentene med meg og kjører til mamma. Ikke noe jeg roper hurra for akkurat, men heller det enn å være alene med dem her hele helga. Savner en vanlig helg med bare oss her hjemme, jeg. Men jeg vet at det ikke kommer før om lenge. For gubben har opplegg med jobben nå tre helger på rad. Kjedelige greier. Nei, nå skal jeg logge av her. Snart står trening på plakaten. Og i kveld blir det vel god mat og godteri, så det trengs litt trim forut for det. :vinke:

1 kommentar


Anbefalte kommentarer

Hvordan har helga vært? Skjønner godt at du lengter etter en "vanlig" helg uten noe ekstra, man trenger noe sånne enkelte ganger for å lade batteriene. Håper likevel at du hadde det bra, og at du er klar for en ny uke og ny innsats nå!

Hva syntes storesøster om Putti Plutti Plott? Elste nevøen var og så det sammen med svigerinna mi, og det var visst stor suksess. Gøy med treåring som synger "puttiplottsangen" uten å ha ordene helt riktig :ler:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...