Gå til innhold

yasmin32's Blog

  • blogginnlegg
    3
  • kommentar
    1
  • visninger
    16 315

Dagen i dag ..........


yasmin32

1 208 visninger

Ja da sitter jeg her nok en dag og føler meg som crap, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvordan jeg skal klare og komme meg opp og ut av denne sorgen.Men en ting er sikkert og visst , jeg skal prøve alt jeg kan for og komme meg igjennom dette. jeg orker jo ikke ha det sånn resten av livet.

jeg vet at tiden leger alle sår for jeg har opplevd det selv, men det jeg har lært er at det tar TID og man må jobbe for og klare det. det skjer jo ikke over natten.

jeg er så og si grodd fast i sengen min, jeg har ikke energi til noe som helst, jeg gikk ned i vaskerommet og satt på en vask kl 07 i dag men ikke vært nede i vaskeriet og hentet de, jeg la de bare i tørketrommlen for et par timer siden deretter gikk jeg på butikken.

jeg lever på fjordland om dagen. orker ikke lage mat. er rett og slett så sliten og deprimert.

jeg sitter stadig og ser på bilder av meg og min x, jeg fatter ikke at det er slutt. jeg savner han så inderlig, det gjør så vondt.savner lukten hans, savner at han kaller meg honey. SAVNER ALT.

jeg hadde sett for meg han og meg resten av livet sammen, han gjorde det samme, helt til den dagen av ga opp. så trist at jeg har ikke ord for det engang.

jeg vet at jeg må holde meg unna, men lettere sagt enn gjort. men nå skal jeg klare det. ingen mail , ingen tlf. NOTHING, jeg må jo ha litt selvrespekt.

tanken på at han koser seg og chatter med andre svir og gjør vondt langt ned i hjerterota. jeg skal prøve ikke fokuserer så mye på det men igjen , letter sagt enn gjort.

ellers så er det ikke så mye annet som skjer. jeg lever livet på nett for tiden. men takk gud for internett. kjekt og ha noe og gjøre når man er groddfast. jeg vet at jeg må komme meg opp og ut en vakker dag men aner ikke når den dagen blir. jeg har en liten mulighet på fredag da jeg skal til legen. og neste helg og 2 uker er jeg invitert på konsert. back to the 90s med en vennide. hun vil så gjerne at jeg skal være med, jeg har jo lyst men føler ikke helt for det.

men jeg vet det kan være godt for meg, jeg får se når den tid kommer.ellers er ståa det samme, SØRGER OG SØRGER og savner min mann. eller nå , x mann :(

håper alle har en bedre kveld enn meg ..

vi blogges snart igjen

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...