Gå til innhold

Lady_Beatrice's Blog

  • blogginnlegg
    5
  • kommentarer
    5
  • visninger
    33 209

Rare tanketing oppe i hue mitt


Lady_Beatrice

1 423 visninger

Har en rar dag i dag. Litt sånne bihule vondter i hodet, og venter forsatt på at paracetten skal sparke igang og fjerne det.

Samtidig så er jeg så lykkelig overrasket over eksen min. Dette er ikke så ofte så jeg føler at tingene nå endelig går over til det bedre.

Vi hadde elevsamtale på skolen i går og i motsettning til sist, da han glemte det og kom 40 minutter forsinket (med min datter som skulle være med), var han denne gangen ute i perfekt tid. Han hadde også bra ting å komme med og virket engasjert og glad. Hurra for den nye dama hans sier jeg. Tror endelig tingene blir bedre på den fronten også. Og det er så deilig, ikke for meg, men for datteren min, hun fortjener en far som funker. Ser ut til at han funker, iallefall nå. Lykkelig.

En annen ting som trekker ned lykkefølelsen er at jeg ikke får se kjæresten min før til fredag. Skrekk og gru, jeg har ikke sett han siden mandag morgen.

I uka hvor jeg har datteren min er fokusen min på henne og han får ha gjesteopptredner nå og da, men akkurat denne uka er det så mye styr at det har blitt minimalt. Trøster meg med at det blir så superdeilig på fredag når vi endelig ses igjen. Det skal gjøre litt vondt, skal det ikke, denne kjærligheten?

I morgen skal min datter og jeg på Halloween fest. Gruer meg alltid litt til disse tingene med andre foreldre. Pleier som regel å si at jeg verken liker lærere eller foreldre, rart å være en selv egentlig, men jeg må jo vokse fra meg det også. Forteller meg selv at det kun er snakk om 2 timer og at jeg får lov til å kle meg som vampyr. Kanskje jeg kan skremme noen foreldre :)

Så i dag er det hjem å bake til festen og besøk av en venninne som jeg ikke har sett siden i sommer. Siden i sommer, herregud så fort tiden går... god høst alle sammen :)

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

×
×
  • Opprett ny...