Gå til innhold

Peachy's Blog

  • blogginnlegg
    7
  • kommentarer
    9
  • visninger
    61 108

Livet går videre :)


Peachy

1 353 visninger

Jeg har vel styrt på den siste tiden, elskeren har fått beskjed om at jeg dater andre, men treffer ham enda. Hvorfor i all verden skal jeg vente på at han gidd å ta seg tid til meg? Han ble riktig nok satt litt ut, men syns det var ok om det var det jeg ville, så lenge han fikk vite om det skjedde noe... Så hopper i det! Fikk tross alt en invitasjon av verdens kjekkeste ingeniør her hin dagen! :lur: Om ikke jeg ville "blir med på en kjøretur og se den nye bilen hans" :biggrin:

Uten forpliktelser til elskeren, så hadde jeg ingen skrupler mot å si ja. Han kom og hentet meg hjemme, det var NYDELIG vær, vi tok en 4 timers tur hvor vi stoppet rundt om, gikk turer og pratet masse. Var rett og slett utrolig kjekt :hoppendeglad: hehe... Han er av den sjenerte typen, så noe dating og sånt antime soon tror jeg at jeg skal se langt etter, men han har i hvertfall gitt tydlige signaler om at han er interessert.

Det er vel egentlig ikke så nøye om det blir noe mellom meg og denne nye kjekkasen, det virktigste er at jeg får ballen til å rulle igjen. I stedet for å være stuck i armene til Elskeren. Men jeg kommer virkelig til å savne den gode sexen og matlagingen altså! jaja, livet går videre :)

Her skal sommeren nytes! Mange flere menn der ute vistnok, litt deilig å oppdage det igjen.

Håper alle nyter sommeren sin! Selv om været er ræva for tiden ;)

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...