Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 449

Mannen er en ENGEL!


Gjest

1 319 visninger

Jepp, Nala-mannen er en engel :hjerter_rundt: Vet dere hva han har gjort? Jo, han har booka oss en hotellweekend i egen by :hoppe: Det er så bra! Da han kom hjem i dag, spurte han meg om jeg hadde planer for den siste helga i oktober. Nei, sa jeg. Vel, det har du nå, sa han da. Og fortalte at han har fiksa oss en romantisk kjærestehelg da. Bare oss to. Svigermor skal passe ungene. Det er så GENIALT! Jeg gleder meg sånn. Tror det blir spennende, jeg. Å bo på hotell i Tromsø. Tror ikke jeg har gjort det før, jeg. Eller jo, da jeg var på klassetur i 6. klasse, da gjorde jeg det. Men dette blir jo såååå mye bedre. Hva skal vi gjøre da? Er tross alt en by vi er ganske godt kjent i dette, så sightseeing blir det jo ikke ;) Men gjett om vi skal kose oss. Vi skal på stand-up-galla på fredag. Hit kommer blant annet Harald Eia, Espen Eckbo og Bård Tufte Johansen. Tror det blir såååå topp! Etterpå blir det nok middag på en av byens bedre restauranter. Lørdag blir det shopping (er utrolig så dårlig tid man får til å shoppe når man har barn altså), kanskje kino. Og ikke minst, så blir det soving. Tenk å kunne ligge lenge og bare døse i senga på morgenen. Både lørdag og søndag. Luksus :) Gleder meg SÅNN!

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Så hyggelig! Nala-mannen er nok veldig glad i deg!

Og rart jeg så dette akkurat nå, for jeg hadde mannen min på telefonen fra London her for 10 minuter siden, og han foreslo at vi måtte gjøre alvor av å ta oss en weekend dit før jul..... - uten barn altså! Så, da håper jeg vi får til det!

Tromsø er jo en flott by, men det er lenge siden jeg har vært der. Bor du litt utenfor, eller? Hvor?

Ja, ja. Ha en fin dag videre, her begynner det å bli på tide å preparere noe middag eller alternativt en eplekake... da blir det i tilfelle Grandiosa til middag!

Lenke til kommentar

Takk for hilsener, LilleMy og liv :-D Og LilleMy, jeg våger å påstå at du har rett. Nala-mannen ER glad i meg. Selv om jeg sikkert også er den personen her i verden som kan irritere han mest også :ler:

Tromsø er jo en flott by, men det er lenge siden jeg har vært der. Bor du litt utenfor, eller? Hvor?

Tromsø er en flott by, ja. Vi stortrives i alle fall her. Vi bor litt utenfor, ja. Bor på Kvaløya, altså ikke på selve Tromsøya. Men så langt utenfor er det ikke. Det tar bare et kvarter for oss å kjøre inn til sentrum. Så vi har fordelen av både å bo nærme byen, og av å bo litt mer landlig til (med fjellet og fjæra i umiddelbar nærhet.

Håper det blir London-tur på dere før jul. Høres utrolig deilig ut :icon_razz:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...