Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 447

Småsyk lita jente


Gjest

1 185 visninger

Storesøster er syk ennå. Men nå definerer jeg henne bare som småsyk. Det er framgang å spore altså :-D I natt våkna Storesøster klokka 1.15. Da frøs hun veldig. Hun var kjempepjusk. Hun var tørst, og drakk MASSE vann. Er kjempeglad for at hun drakk, for hun var vanskelig å få i væske i går. Etterpå ville hun på do. Jeg bare henne ned, og før jeg satte henne ned sa hun "jeg klarer ikke å stå". Stakkars, hun var så slapp :tristbla: Så jeg satt henne rett på doen, og holdt henne mens hun satt der. "Jeg vil ikke vaske hendene", sa hun da hun var ferdig. Hun så vel med gru på å måtte stå foran vasken og vaske hendene. Hele ungen skalv, hun var så pjusk. Så jeg og pappaen trykka i henne en halv paracet før vi gikk opp og la oss igjen. Eller pappaen gikk ikke opp da. Han begynner på jobb 5 denne uka, så han tok med seg en madrass og la seg nede på leke-/gjesterommet. Jeg og Storesøster lå og prata litt, men etter en stund sovna vi begge to. Klokka 6 våkna Lillesøster og var klar for pupp. Heldigvis våkna ikke Storesøster av at jeg lista meg ut (hun sov på vårt rom, jeg foretrekker det når hun er syk). Jeg ga Lillesøster pupp, la henne tilbake i egen seng, og tusla i seng igjen selv. Og så sov vi alle sammen til 7.45 :icon_razz: Storesøster hadde bare 37,8 da vi sto opp i dag. Men jeg regner med det stiger litt utover dagen. Formen hennes er ikke helt på topp. Men hun er laaaangt bedre enn i går. Vi hadde egentlig invitert to venninner med barn til lunsj i dag, men vi avlyste. Tenker det blir slitsomt for Storesøster å ta imot masse besøk når hun fremdeles har litt feber i kroppen. Vi satser på en rolig dag her hjemme, og er vi heldige blir hun bra nok til at hun kan dra i barnehagen i morgen. Kjedelig for henne å gå glipp av en barnehagedag denne uka som hun bare skal dit to dager.

3 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Så synd med syke barn! De er så hjelpeløse, og det krever jo en hel del og blir dermed ganske så slitsomt for oss som foreldre også. Sånn pleier det i alle fall ofte å bli her i huset! Håper storesøster blir gradvis bedre, og at lillesøster ikke tar for mye etter.....

Forresten leste jeg i avisen her i forrige uke en gang, at det hadde regnet 50 dager i strekk i Tromsø, da tenkte jeg sporenstreks på akkurat deg! Nå har dere vel hatt det litt lettere siden da - ville bare nevne det!

Ha en fin dag videre, så tastes vi!

Lenke til kommentar

Huff, så kjedelig med syk storesøster! Men det er godt hun er på bedringens vei.

Ønsker deg en fin uke, og gleder meg til kino med deg på søndag. Vi må forresten ta det etter leggetid for lille niese, men det passer vel kanskje best for deg også?

Lenke til kommentar

Takk for hilsener, dere :)

Fakse, du har rett. Etter leggetid for de små passer best for meg også. Gleder meg masse!

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...