Gå til innhold

Schätzchen's Blog

  • blogginnlegg
    3
  • kommentarer
    0
  • visninger
    27 622

Litt skummelt å blogge om jobb og karriere!


Schätzchen

1 115 visninger

Etter å ha skrevet hauger av søknader, plaget alle vennene mine med korretur og gjennomlesning, redigert CV-en min cirka hundreogsyv ganger, registrert CV-en i samtlige rekrutteringsbyråbaser, uten å være i nærheten av å bli innkalt på intervju, startet tankene å surre rundt blogging. Kan jeg blogge meg til en jobb? Kanskje ikke, men jeg kan blogge rundt det å være jobbsøker.

Det er litt skummelt å utlevere meg selv på en måte jeg ikke er vant med, men hva har jeg å tape? Jeg er jo i jobb og får neppe sparken på grunn av litt blogging, dessuten har jeg verdens beste sjef (der kom den! ...men det er faktisk helt sant). Neste utfordring i min jobbsøkerblogg blir da: Hvordan få til en slik blogg uten at det blir sutrende innslag om at verden er urettferdig og at ingen forstår meg?! Og, hvordan gjøre det uten å brenne broer?

Jeg googlet, og fant raskt frem til Andreas Framnes som ga meg smil og inspirasjon. Jeg bestemte meg for å hoppe etter! Nå gjenstår det å se om jeg klarer å fly, eller om det ender i en gigantisk kræsjlanding, uansett, morsomt kan det bli.

Marie søker jobb!

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...