Gå til innhold

Nalas verden

  • blogginnlegg
    102
  • kommentarer
    121
  • visninger
    49 449

Laster ned musikk


Gjest

1 142 visninger

I kveld har jeg lasta ned musikk for harde livet. Må jo legge musikk over på den nye iPod mini-en min :icon_razz: Presterte selvsagt å drite meg ut med å slette kildefilene etter å ha lagt en del sanger over i iTunes, så alt arbeidet var forgjeves :sjenert: Men da var det bare å brette opp ermene, og starte forfra igjen. Musikk SKAL jeg ha. Akkurat nå hører jeg på James Blunt med "You're beautiful", en sang som er så nyyydelig at jeg nesten må grine :rodme: Hva har jeg ellers lasta ned? Tja, litt Anastacia, Daniel Powter, Ben Moody og Anastacia med "Everything Burns", Kelly Clarksons "Since U Been Gone". Ellers har jeg planer om å nappe med meg litt Coldplay og noen sanger av Marion Raven før jeg legger meg. Æsj, var vanskelig å blogge mens jeg holder på. Tror jeg sier hadet på badet i bloggen, jeg :vinke:

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Heisann, hoppsann :)

Nå er jeg tilbake fra ferien, og du får æren av det aller første dagbok....æh...bloggbesøket fra meg etter tilbakekomsten. Ser at det har skjedd litt i livet ditt også i det siste. Håper det ordner seg med barnehage både for den lille og den store! Regner med vi møtes om ikke så lenge. I mellomtida: :klem:

Lenke til kommentar

Tjo ho, jeg føler meg beæret over å være den første som får dagbok-besøk av deg. Eller blogg-besøk blir det jo da, men det spiller vel ingen trille :icon_razz:

Vi ses nok snart, ja. Har sendt deg kino-PM :)

:vinke:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...